Рецепт таючого в роті шоколадного бісквіту
Інгредієнти:
● яйця - 6 шт.
● цукор - 150 г
● борошно пшеничне - 130 г
● какао порошок - 20 г
● розпушувач для тіста - 1 ч. л.
Приготування:
1. 6 яєць розбиваємо в чашу міксера і в процесі збивання поступово додаємо цукор.
Яйця з цукром потібно збити до пишної стійкої піни.
2. В сито насипаємо борошно, какао і розпушувач. Суху суміш частинами просіюємо в збиті яйця, кожен раз акуратно перемішуючи, щоб тісто не осіло.
3. Готове тісто перекладаємо в форму, застелену пергаментом. Бока форми змащувати не потрібно.
4. Тісто ставимо в розігріту до 180 ºC духовку. Випікаємо бісквіт приблизно 40 хв.
5. Гарячий бісквіт у формі ставимо охолоджуватися догори дном до повного охолодження.
Поставити її можна на решітку або склянку.
Готово!
На двох вулицях Рівного не буде води
Сьогодні, 23 квітня, з 12.10 через пошкодження водопроводу частково відсутнє водопостачання на вул.Міцкевича та вул.Героїв Поліції (частково).
переглядів: 185
Автоматичне призначення житлової субсидії: кому потрібно звернутися із заявою
З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично.
переглядів: 1041
Як приготувати паску, від якої всі домашні та гості будуть в захваті: простий рецепт
Приготувати паску власноруч - це не тільки захоплюючий процес, але й забезпечує вам можливість контролювати інгредієнти та насолоджуватися смачним результатом.
переглядів: 389
Дорожче ніж торік: Скільки коштуватиме великодній кошик у 2024
Традиційні страви, що входять до складу великоднього кошика українця обійдуться на на 17,6 % дорожче ніж торік.
переглядів: 837
Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради
Ртутні термометри небезпечні і відсутні у продажу, але чи не в кожного ще лишився з мунулого такий прилад. Як безпечно управлятися з термометром, якщо він розбився?
переглядів: 399