Ми у Facebook
03.09.2021, 12:00

Рецепт таючого в роті шоколадного бісквіту

Ми розповімо вам найпростіший рецепт ніжного і смачного шоколадного бісквіта. Незважаючи на простоту приготування, він вийде пухким, солодким і буде танути у роті.

Інгредієнти:



● яйця - 6 шт.
● цукор - 150 г
● борошно пшеничне - 130 г
● какао порошок - 20 г
● розпушувач для тіста - 1 ч. л.

Приготування:

1. 6 яєць розбиваємо в чашу міксера і в процесі збивання поступово додаємо цукор.
Яйця з цукром потібно збити до пишної стійкої піни.

2. В сито насипаємо борошно, какао і розпушувач. Суху суміш частинами просіюємо в збиті яйця, кожен раз акуратно перемішуючи, щоб тісто не осіло.

3. Готове тісто перекладаємо в форму, застелену пергаментом. Бока форми змащувати не потрібно.

4. Тісто ставимо в розігріту до 180 ºC духовку. Випікаємо бісквіт приблизно 40 хв.

5. Гарячий бісквіт у формі ставимо охолоджуватися догори дном до повного охолодження.
Поставити її можна на решітку або склянку.

Готово!





На правах реклами