Ми у Facebook
30.07.2021, 11:00

Мюлі: незгасаюча актуальність останніх сезонів

Напевно, один із найзатребуваніших елементів гардеробу в сучасних дівчат, які володіють відмінним відчуттям стилю. Вони увірвалися на модну арену кілька років тому і не збираються її покидати.
Тут ми розповімо, які ж різновиди цього взуття з’явилися, приведемо кілька прикладів комбінування та поділимося місциною, де можна придбати безперечні брендові мюлі.

Класичний варіант відрізняється відкритим задником, та повністю закритим верхом із загостреним мисом. Підошва традиційного екземпляру пласка з ледве помітним потовщенням у зоні п’яти.

Як їх видозмінили модні нововведення. Імениті бренди пропонують пари на високих підборах, платформах. Конструкція верху може містити різного роду розрізи, мати відкриту зону пальців, або ж складатися виключно з широких ремінців. Нещодавно з’явився новий тренд — дуже об’ємні, деколи плетені деталі. Такі мюлі відрізняється більшим рівнем комфорту, м’якості, запобігають натиранню у місцях дотику зі шкірою.

Як використовувати цю категорію літнього взуття в образі?


Якщо на меті створити максимально жіночний аутфіт, зверніть увагу на легкі літні сукні з квітковим принтом, прихопіть хустинку і сумку-багет.

Якщо захотілося зкомбінувати трендовий образ у стилі кежуал, оберіть прямі джинси з розрізами по низу, оверсайз футболку і не забудьте прихопити аксесуари. Так ви можете відправитися і за покупками, і на зустріч з подругами.

Ділові образи також можна доповнювати цими літніми шльопанцями. Прямі брюки, також жакет з чоловічого плеча, і приталений топ. Так ви можете відправитися на роботу, важливу зустріч, а по завершенню робочого дня на прогулянку.

Де придбати?


Радимо завітати в мультибрендовий інтернет-магазин MD Fashion. Тут великий асортимент розглянутих тут товарів від світових брендів. Продукція виключно оригінальна з гарантією якості від виробника. Ми впевнені, що тут ви зможете підібрати не тільки новеньке взуття для літа, але й поповнити гардероб актуальними аутфітами.





На правах реклами