18.10.2021, 13:28
Просто і швидко: цікавий салат з молодою картоплею, беконом і кукурудзою
Як приготувати картопляний салат?
Неймовірно смачний рецепт картопляного салату з беконом, червоною цибулею і солодкою кукурудзою, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Молода картопля (дрібна) — 900 грамів.
Смужки бекону — 6 штук.
Оливкова олія — 3 столові ложки.
Оцет винний червоний — 2 столові ложки.
Діжонська гірчиця — 1 столова ложка.
Кукурудза солодка — 60 грамів.
Червона цибуля (невелика) — 1/2 штуки.
Рукола — 40 грамів.
Петрушка свіжа — за смаком.
Сіль, перець — за смаком.
Приготування
Добре помийте картоплю, покладіть у велику каструлю і залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте 2 столові ложки солі, зменшіть вогонь і варіть 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою. Злийте воду і помістіть каструлю під струмінь холодної води.
Обсмажте бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки 6-8 хвилин, потім викладіть на паперовий рушник. Коли бекон охолоне, крупно поріжте. Змішайте оливкову олію, оцет і чверть столової ложки солі й перцю.
Розріжте картоплю на половинки (або на 4 частини, якщо плід великий), покладіть у велику миску, додайте заправку й обережно перемішайте. Додайте бекон, кукурудзу, дрібно нарізану цибулю, руколу і свіжу петрушку.
Інгредієнти:
Молода картопля (дрібна) — 900 грамів.
Смужки бекону — 6 штук.
Оливкова олія — 3 столові ложки.
Оцет винний червоний — 2 столові ложки.
Діжонська гірчиця — 1 столова ложка.
Кукурудза солодка — 60 грамів.
Червона цибуля (невелика) — 1/2 штуки.
Рукола — 40 грамів.
Петрушка свіжа — за смаком.
Сіль, перець — за смаком.
Приготування
Добре помийте картоплю, покладіть у велику каструлю і залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте 2 столові ложки солі, зменшіть вогонь і варіть 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою. Злийте воду і помістіть каструлю під струмінь холодної води.
Обсмажте бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки 6-8 хвилин, потім викладіть на паперовий рушник. Коли бекон охолоне, крупно поріжте. Змішайте оливкову олію, оцет і чверть столової ложки солі й перцю.
Розріжте картоплю на половинки (або на 4 частини, якщо плід великий), покладіть у велику миску, додайте заправку й обережно перемішайте. Додайте бекон, кукурудзу, дрібно нарізану цибулю, руколу і свіжу петрушку.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 4157Інші статті рубрики:
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 65
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 123
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 163
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 179
У цю неділю Україна переходить на літній час: куди треба крутнути стрілки
Вже цими вихідними українці перейдуть на літній час, коли годинники переведуться на одну годину вперед у ніч проти 31 березня. Стрілки пересувають на одну годину вперед о 03:00.
переглядів: 193