Ми у Facebook
18.10.2021, 13:28

Просто і швидко: цікавий салат з молодою картоплею, беконом і кукурудзою

Як приготувати картопляний салат?
Неймовірно смачний рецепт картопляного салату з беконом, червоною цибулею і солодкою кукурудзою, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Молода картопля (дрібна) — 900 грамів.
Смужки бекону — 6 штук.
Оливкова олія — 3 столові ложки.
Оцет винний червоний — 2 столові ложки.
Діжонська гірчиця — 1 столова ложка.
Кукурудза солодка — 60 грамів.
Червона цибуля (невелика) — 1/2 штуки.
Рукола — 40 грамів.
Петрушка свіжа — за смаком.
Сіль, перець — за смаком.

Приготування

Добре помийте картоплю, покладіть у велику каструлю і залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте 2 столові ложки солі, зменшіть вогонь і варіть 10-15 хвилин, поки картопля не стане м'якою. Злийте воду і помістіть каструлю під струмінь холодної води.

Обсмажте бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки 6-8 хвилин, потім викладіть на паперовий рушник. Коли бекон охолоне, крупно поріжте. Змішайте оливкову олію, оцет і чверть столової ложки солі й перцю.

Розріжте картоплю на половинки (або на 4 частини, якщо плід великий), покладіть у велику миску, додайте заправку й обережно перемішайте. Додайте бекон, кукурудзу, дрібно нарізану цибулю, руколу і свіжу петрушку.





На правах реклами