Ми у Facebook
18.08.2021, 13:41

Як прибрати подряпини з автомобіля в домашніх умовах

Як швидко і просто прибрати подряпину на автомобілі
Подряпина на улюбленому авто: іноді ми навіть не знаємо, звідки беруться ці ненависні відмітини! І ось ми їдемо в автосервіс, втрачаємо час, нерви, гроші... Насправді впоратися з одиничними, навіть глибокими, подряпинами цілком можна власними силами. Звичайно, без деяких матеріалів, які продаються тільки в магазинах для автомобілістів, не обійтися, але, одного разу купивши, ви зможете використовувати їх знову і знову, інформує Ukr.Media.

Етап 1

Спочатку потрібно злегка заматувати межі подряпини. Для цього беремо наждачний папір №2000 і, збризкуючи поверхню водою, проходимося уздовж подряпини.

Етап 2

Купуємо в магазині запчастин емаль, яка підходить за кольором до вашого авто. Знежирюємо поверхню. Акуратно, тонким шаром покриваємо подряпину емаллю. Даємо просохнути 5-10 хвилин.

Етап 3

Знову, збризкуючи водою, проходимося по подряпині наждачним папером №2000.

Етап 4

Тепер беремо звичайний суперклей, знову знежирюємо поверхню і акуратно тонким шаром наносимо клей уздовж всієї подряпини. Даємо просохнути протягом 3 хвилин.

Етап 5

Загорнувши в наждачку № 2000 брусок, знову поліруємо по вологому.

Етап 6

Озброївшись шліфувальною машинкою, надівши на неї подушку для полірування і нанісши полірувальну пасту, проходимося по області, де була подряпина і оцінюємо результат.





На правах реклами