Ми у Facebook
20.08.2021, 17:14

На що звернути увагу для успішного оформлення страхового полісу?

Сайт про фінанси Файненс юа запустив сервіс для підбору страховки онлайн. Сервіс допомагає підібрати автоцивілку для авто в вашому місті за приємною ціною.
Як користуватися сервісом, щоб отримати максимальне покриття та знижку на ОСЦПВ розміром 20%? Розповімо, які головні переваги сервісу і як їх використовувати з максимальною вигодою для себе.

Коротко про сервіс


Сервіс підбору страховки онлайн - це один з проектів фінансового порталу Finance.ua. У ньому представлені страхові компанії-партнери, з якими сайт давно співпрацює і може впевнено радити своїм читачам.

Використання сервісу безкоштовно: Finance.ua не стягується додаткові комісії за допомогу в підборі автоцивілки. Крім цього, клієнти сервісу можуть розраховувати на персональну знижку до 20% на страховку онлайн, яку сайту надають компанії-партнери.

Як користуватися сервісом?


За допомогою сервісу по підбору автоцивілки на Finance.ua ви можете знайти ОСЦПВ за актуальною ціною для вашого міста. Для початку виберіть відповідні параметри у фільтрах: тип транспортного засобу, об'єм двигуна і місто прописки. Потім вкажіть, яку франшизу хочете, чи потрібно вам додаткове покриття, чи є пільги.

Чи є додаткове покриття

?
Деякі страхові компанії можуть запропонувати клієнту додаткове покриття - це сума покриття збитків зверху тієї, що пропонує законодавство. Страховка за замовчуванням покриває до 130 000 $ шкоди власності.

Чи є пряме врегулювання?


Пряме врегулювання - це спосіб отримати компенсацію, якщо ви опинилися постраждалим в ДТП. Ви можете звернутися за страховою виплатою в свою компанію, а не в компанію винуватця ДТП, якщо обидві страхові беруть участь в угоді про пряме врегулювання.

Акція: за оформлення страхового полісу через Finance.ua - 10 літрів палива в подарунок

Замовте поліс з позначкою "10 літрів палива в подарунок" і Finance.ua зв'яжеться з вами. Сайт відправить 10 літрів бензину А-95 Новою поштою з безкоштовною доставкою.





На правах реклами