Ми у Facebook
24.08.2021, 00:49

Де шукати перевірені агентства з працевлаштування за кордоном

Робота за кордоном досі залишається актуальною для більшої частини громадян. Можливість збільшити свій дохід, працювати за достойну оплату стають в нагоді в той час, коли держава не здатна запропонувати достойне працевлаштування.
Проте, за красивою картинкою заробітку, часто приховуються відверті аферисти, готові виманити останні гроші в заробітчан. Розпізнати такі агентства з працевлаштування за кордоном складно, особливо, коли мігрант відправляється на заробітки в перший раз. Як результат – втрачені гроші, приїзд в нікуди або складнощі з поверненням додому.

Спробуємо розібратись як організувати своє відрядження і не потрапити в руки аферистам.

Признаки обману


Розпізнати нечесне агентство по роботі за кордоном, в реальності, не дуже складно. Існують декілька базових признаків, по яким можна розпізнати аферистів. До них входять:

• сумнівні маніпуляції з договором;
• юридичний адрес посередників відсутній або вказаний за помилками;
• представники компанії відмовляються показати клієнту ліцензію;
• пропозиції оформити туристичну або культурну візу замість трудової;
• агентство вимагає попередню оплату за послуги;
• опис майбутньої роботи і умов проживання досить поверхневий.

Якщо в клієнта просять оригінал паспорту – це явний обман. Документу такого роду не потрібні для укладення договору, достатньо копії. Відомі реальні випадки, коли громадяни мали реальні проблеми з поверненням додому після таких аферистів.

Ще одне правило – завжди читайте договір. В ньому повинні описуватись всі деталі майбутньої роботи, при цьому на доступній клієнту мові. Підписи на порожніх листах паперу – цілковите табу. Любі неточності повинні викликати настороження.

Ігноруйте пропозиції працевлаштування абсолютно всіх. Аферистам потрібно відправити якомога більше людей, тому їх навики нікому не цікави. Надійні фірми по працевлаштуванню за кордоном уважно підходять до кожної кандидатури і тільки після цього пропонують вакансії.

Чесний посередник – гарантія вашої безпеки за кордоном


При першому виїзді за кордон, без допомоги посередника практично не обійтись. Його задача – підготувати необхідну документацію і підібрати найбільш підходящого роботодавця. Агент бере на себе практично всі обов'язки, клієнту залишається тільки чекати відповіді. Так працюють перевірені агентства з працевлаштування за кордоном.

В умовах постійної конкуренції, фірми-рекрути постійно удосконалювати свій сервіс. Найкращий спосіб дізнатись більше інформації про конкретну фірму – перевірити відгуки про агентства з працевлаштування за кордоном. В мережі є багато сервісів по підбору таких фірм, де люди діляться своїми враженнями від співпраці. Інтернет-ресурси практикують складання топ-списків агентств з хорошою репутацією. В такий спосіб можна швидко і легко отримати перше враження від майбутнього посередника.

Вибирайте агентство правильно!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ