Ми у Facebook
03.09.2021, 12:29

Зручний сервіс від Mastercard для порівняння валютних курсів

Оплата інтернет-покупок, замовлення товарів з іншої країни, проведення різноманітних платежів — існує велика кількість ситуацій, коли потрібно обміняти валюту своєї країни. Курси інших грошових одиниць можуть швидко змінюватися, тому потрібен зручний і простий інструмент, який допоможе вам завжди знати актуальні валютні курси.
Платіжна система Мастеркард пропонує рішення — Currency Converter Calculator, калькулятор курсу валют, за допомогою якого можна після кількох дій дізнатися вартість іншої грошової одиниці. Причому не тільки в поточний момент, але і в недалекому минулому, що дозволяє порівняти, як змінювалися курси за певний проміжок часу.

Як користуватися валютним калькулятором Мастеркард


Припустимо, ви хочете обміняти гривню на долар, євро або будь-яку іншу валюту. За допомогою Currency Converter Calculator ви зможете дізнатися орієнтовну інформацію про те, скільки вам потрібно витратити грошей, щоб отримати необхідну кількість іноземної валюти.

Користуватися конвертором потрібно так:

• Вкажіть грошову одиницю іншої країни — як правило, це валюта майбутньої транзакції, наприклад, оплати в інтернеті.
• Введіть суму коштів в іноземній валюті, яка потрібна для платежу.
• Виберіть грошову одиницю, яку потрібно обміняти. Найчастіше йдеться про валюту вашої банківської карти, якщо ви оплачуєте товар або послугу з її допомогою.
• Вкажіть комісію, яку стягує ваш банк за обробку міжнародних платежів. Якщо додаткові збори не передбачені, введіть у поле цифру нуль.

Якщо захочете дізнатися не актуальний валютний курс, а той, який діяв на певну дату в минулому, скористайтеся невеликим значком у вигляді календаря. Він знаходиться внизу онлайн-форми.

Особливості використання Currency Converter Calculator
Якщо ви любите подорожі або просто вирушаєте за кордон у справах, знаючи актуальний курс валют ви зможете більш раціонально спланувати майбутні витрати. При цьому вам слід звернути увагу на деякі нюанси. Наприклад, на той факт, що представлена ​​у валютному калькуляторі інформація є орієнтовною. Тобто фактичний курс іноземної валюти може відрізнятися від відомостей, що надаються платіжною системою Mastercard.

Якщо у вас залишилися питання, що стосуються роботи Currency Converter

Calculator, ви можете отримати додаткову інформацію, звернувшись до співробітників Мастеркард за контактними телефонами. Користуватися конвертором можна безкоштовно та без комісій, а також повністю у режимі онлайн і без встановлення сторонніх додатків.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ