Ми у Facebook
06.09.2021, 18:45

Дитячий спортивний костюм: зручно та практично

Дитячі спортивні костюми перестали виконувати тільки спортивні завдання. Вони широко використовуються для ігор на свіжому повітрі, тривалих піших прогулянок, для відпочинку на природі, а також як одяг для дому. Випускаються універсальні варіанти та більшість моделей розділені за гендерною ознакою.
На сайті інтернет-магазину Панама https://panama.ua/categorys/94453/ можна замовити дитячий спортивний костюм з гарантованим, швидким доставленням у Вінницю. Основними вимогами до цього одягу служать приємні тактильні відчуття під час використання та високий рівень свободи рухів (можливість стрибати, бігати, виконувати різні фізичні вправи).

Деякі варіанти мають досить велике декорування чи виконані за мотивами відомих мультфільмів, а також відрізняються нестандартними фасонами (наприклад, людина-павук). Такі вироби більшою мірою підходять для дому, веселих прогулянок, тематичних вечірок. Для уроків фізкультури, катання на самокаті або велосипеді чи для спортивних занять різної спрямованості потрібні стримані варіанти, хоча різні принти, написи, нашивки цілком припустимі.

Використовувані матеріали


• Велюр. Оксамитовий матеріал з міцної текстурою, високою зносостійкістю, низьким рівнем зім'яття. Такі моделі частіше вибирають дівчатка. Серед особливих переваг відзначимо міцність на розрив, здатність зберігати тепло, добре пропускати повітря, створювати комфортні умови для носіння, стійкість до дії сонячних променів. Основний недолік – легко притягує пил та волосся.

• Трикотаж. Такі вироби доступніші по вартості, ніж пропозиції з велюру. Ця тканина являє собою в'язане полотно, яке може вироблятись з натуральних, синтетичних та штучних ниток. Трикотаж легко піддається фарбуванню, але при регулярному використанні та частих праннях деформується.

• Віскоза. Приємний на дотик матеріал, який не накопичує статичну електрику та не викликає алергічних реакцій. Зазвичай застосовується у поєднанні з іншими волокнами (бавовною, поліестером, еластаном). Такі добавки підвищують практичність віскози, збільшують її міцність, знижують рівень деформації під час сушіння.

• Бавовна. Найпоширеніший варіант, який використовується для пошиття одягу малечі. З недоліків можлива поява жовтого відтінку (переважно у світлих речей) після сушіння на сонці, деформація після прання. Для підвищення споживчих властивостей до складу тканини додаються синтетичні волокна.

Для пошиття утеплених спортивних костюмів використовується фліс, а також можливе комбінування бавовни, акрилу, вовни, поліестеру, спандексу. При підборі важливо враховувати особливості застосування – для активних занять, відпочинку, прогулянок або використання тільки у домашніх умовах. Модель для спорту та уроків фізкультури підбирається з урахуванням рекомендацій тренера або викладача, а також враховуємо сезонність і місце проведення тренувань. Варіанти для повсякденного носіння поєднуються з бейсболками, трикотажними шапочками, майками, футболками, водолазками, кедами, кросівками. Малюки можуть надягати вироби з яскравими принтами на дитячі свята, а ось для школярів це більшою мірою практичний одяг для спорту або активного відпочинку.





На правах реклами