Ми у Facebook
08.09.2021, 10:00

Корисні прогулянки: самокат допоможе зміцнити здоров’я

Для того щоб позбутися проблем зі здоров’ям та не хворіти взимку, лікарі радять в теплу погоду займатися фізичними вправами на відкритому повітрі. Допоможе зміцнити організм та підвищити імунітет — самокат.

Чого очікувати від прогулянки?


Під час катання на самокаті зміцнюються м’язи ніг і сідниць, поліпшується діяльність дихальної, серцево-судинної систем, опорно-рухового апарату. При активному русі на свіжому повітрі легені працюють на повну силу, а це означає, що кров краще насичується киснем. Крім того, регулярні фізичні навантаження — чудовий спосіб загартовування та зміцнення імунітету. Доведено, що робота м’язових волокон активізує клітини імунної системи, а це підвищує загальну готовність організму до боротьби з вірусами.

Обираючи транспортний засіб, зверніть увагу на двох- чи триколісний самокат Explore — ідеальний варіант для дітей та дорослих. При виготовленні кожної моделі враховуються всі параметри для безпечної та комфортної їзди. Самокати відмінно тримають вагу, а регулювання керма допомагає вибудовувати висоту під будь-який зріст.

Профілактика варикозу та допомога при вегето-судинній дистонії


Головне навантаження під час їзди на самокаті припадає на ноги. Саме тому цей транспортний засіб показаний для профілактики та лікування варикозного розширення вен: поліпшення кровообігу в ногах призводить до зниження застійних процесів. Також під час прогулянки на колесах відбувається зміцнення вестибулярного апарату, стабілізація кров’яного тиску, тренування судин. Отже, катання на самокаті позбавить від головних болів, стрибків тиску та порушень сну.

Медики також стверджують, що цей вид транспорту дуже корисний для літніх чоловіків як профілактика простатиту та аденоми, оскільки під час їзди поліпшується кровопостачання органів малого таза.

Тонус для фігури та розслаблення для нервової системи


Самокат — універсальний тренажер, що дозволяє тримати фігуру в тонусі. Катаючись 30 хвилин щодня, ви можете легко скинути кілька зайвих кілограмів, підтягнути тіло та зробити його пружним.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ