09.09.2021, 22:00

Бабусині рогалики - найкращий домашній рецепт

Цей рецепт подарує вам не лише смачні відчуття, а й запах дитинства та турботи.
Інгредієнти:

-200 гр. маргарину (розтопити злегка)
-200 гр. сметани 20%
-4-5 ст. борошна (щоб тісто не сильно липнуло)
-2 яйця -1,5 ч. Л. сухих дріжджів

Приготування:

1. Деко застелити пекарським папером.
2. Зробити опару з дріжджів, ложечки цукру, борошна і теплої водички.
3. Як з'являться бульбашки (-мін 20), замісити тісто. Розділити його на 4 частини.
4. Розкачати коло товщиною 3 мм, розрізати на клини.
5. Покласти начинку або просто посипати цукром, скачати рогалики.
6. Верхню частину, вмочити в цукор, і покласти на деко (на відстані один від одного).
7. Дати добре піднятися рогаликам, і випікати в розігрітій духовці, до золотистого кольору.
Щасливе Рівне