30.10.2021, 20:48
Торт "Наполеон" для лінивих – без випічки і замороки
Цей тортик виходить дуже смачним і ніжним, порадуйте себе та рідних
Лінивий торт "Наполеон" без випічки — це рецепт, який дарує максимум смаку при мінімумі витраченого часу і зусиль. Головне вибирати свіже хрустке печиво і результат вам обов'язково сподобається. Заварний крем виходить дуже смачним і ніжним, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти
Форма діаметром 17 см.
Печиво листкове — 380-400 грамів
Молоко — 600 мл.
Яйця — 2 шт.
Цукор — 3 ст. л.
Борошно — 3 ст. л.
Ванільний цукор — 10 грамів
Вершкове масло жирністю 82,5% — 100 грамів
Приготування
1. Для заварного крему дуже ретельно змішати 2 яйця з цукром і борошном, щоб не було грудочок.
2. Молоко підігріти до гарячого стану (щоб від нього йшов пар), але не кип'ятити. Частинами додати гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи. Крем поставити на вогонь і варити до загустіння, постійно помішуючи. Не доводити до кипіння. Якщо все ж крем закипів і з'явилися пластівці яєць, то перебити заглибним блендером до однорідності. Крем зняти з вогню, в гарячий крем додати ванільний цукор і вершкове масло, перемішати.
3. Форму вистелити харчовою плівкою. Викладати 1 шар печива, зверху гарячий крем, продовжуючи, поки не закінчиться весь крем.
4. Частину печиво подрібнити в крихту, посипати зверху. Торт залишити просочуватися при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім поставити в холодильник на 2 години, щоб крем схопився.
Інгредієнти
Форма діаметром 17 см.
Печиво листкове — 380-400 грамів
Молоко — 600 мл.
Яйця — 2 шт.
Цукор — 3 ст. л.
Борошно — 3 ст. л.
Ванільний цукор — 10 грамів
Вершкове масло жирністю 82,5% — 100 грамів
Приготування
1. Для заварного крему дуже ретельно змішати 2 яйця з цукром і борошном, щоб не було грудочок.
2. Молоко підігріти до гарячого стану (щоб від нього йшов пар), але не кип'ятити. Частинами додати гаряче молоко в яєчно-борошняну суміш, постійно перемішуючи. Крем поставити на вогонь і варити до загустіння, постійно помішуючи. Не доводити до кипіння. Якщо все ж крем закипів і з'явилися пластівці яєць, то перебити заглибним блендером до однорідності. Крем зняти з вогню, в гарячий крем додати ванільний цукор і вершкове масло, перемішати.
3. Форму вистелити харчовою плівкою. Викладати 1 шар печива, зверху гарячий крем, продовжуючи, поки не закінчиться весь крем.
4. Частину печиво подрібнити в крихту, посипати зверху. Торт залишити просочуватися при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім поставити в холодильник на 2 години, щоб крем схопився.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 8644Інші статті рубрики:
Які зараз черги на польському кордоні
Прикордонники повідомили інформацію про стан черг на польському кордоні станом на ранок, 19 квітня.
переглядів: 74
Рівнянам перерахують субсидії автоматично: кому все ж доведеться звертатися
З 1 травня по 30 вересня в Україні настає неопалювальний період, протягом якого будуть розраховані житлові субсидії.
переглядів: 107
Грошові надходження та стрімкі зміни: гороскоп на 19 квітня
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 19 квітня.
переглядів: 296
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 1248