Ми у Facebook
13.10.2021, 14:02

На Рівненщині у святкові вихідні правоохоронці посилять заходи безпеки

Правопорядок під час них забезпечуватимуть понад 100 поліцейських
З нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників і захисниць України, українського козацтва та 79-ї річниці створення Української повстанської армії, упродовж 13 та 14 жовтня на Рівненщині заплановано проведення 41 масовий захід. Правопорядок під час них забезпечуватимуть понад 100 поліцейських.

Про це інформує Поліція Рівненської області.

Загалом у святкові дні до охорони публічної безпеки та порядку у складі мобільних груп завіюватимуться поліцейські усіх територіальних і структурних підрозділів, Управління патрульної поліції в Рівненській області, Національної гвардії України та члени громадських формувань.

Крім того, працівники ситуаційного центру ГУНП в Рівненській області працюють у позаплановому режимі та цілодобово контролюють і координують взаємодію усіх підрозділів поліції та екстрених служб області для належного реагування на можливі позаштатні чи надзвичайні ситуації.

Напередодні свят поліцейські вітають жителів Рівного та області із Покровою Пресвятої Богородиці, із Днем захисника і захисниці, українського козацтва і бажають усім міцного здоров’я, благополуччя та наголошують громадянам на недопущенні порушень публічної безпеки та порядку та дотриманні карантинних обмежень.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ