Ми у Facebook
26.10.2021, 08:09

Як вибрати спецвзуття

Спецвзуття стане незамінним помічником для кожного працівника. Проте, це лише в тому випадку, якщо воно якісне та комфортне.
Ось декілька порад від КОТОН СТИЛЬ на що звертати увагу при виборі.

Матеріал. Для важкої промисловості, будівництва краще вибирати шкіряне взуття. Штучні матеріали не витримають безлічі навантажень, пошкоджень, контактів з нафтопродуктами, кислотами і лугами.
Якість прошиття. Всі деталі повинні бути пристрочені один до одного рівними подвійними рядками.
Підошва. Хорошим варіантом є двошаровий поліуретан. Він легкий і має низьку теплопровідність, захищає ноги від переохолодження.
Захист. Обирайте взуття відповідно до специфіки роботи. Наприклад, на будівництві точно не буде зайвим спецвзуття з металевим або композитним підноском.
Фурнітура. Вона має бути стійкою до корозії. Найчастіше використовують латунну і алюмінієву. Проте, якщо маєте справу з електроенергією, зупиніть вибір на пластиковій.

Також потрібно уважно ставитись до підбору розміру, адже повсякденне і спецвзуття розрізняються. Наприклад, в робочого взуття немає таких розмірів як 40,5. Також воно вільніше та надійніше.

Спецвзуття не має розмірів за повнотою і виготовляється на одному фасоні колодки, найчастіше середньої або великої повноти.

Тож варто знати як правильно зняти мірки ноги.

• Мірку слід знімати в другій половині дня.
• Використовуйте рівну тверду поверхню для зняття мірки.
• Босоніж можна знімати мірку, проте варто одягнути тонкий бавовняний носок або той, з яким плануєте носити взуття.
• Мірку слід знімати стоячи. Ноги мають стояти на ширині плечей, навантаження рівномірне.
• Для окреслення краще використовувати кулькову ручку з тонким твердим стрижнем. Вона має знаходитися перпендикулярно поверхні.
• Довжина стопи вимірюється у напрямку від п'яткового бугра до точки орієнтовно між першим і другим пальцями.

Отримане значення варто округлити до більшого і звіритись з таблицею розмірів. Тож рекомендується виміряти обидві ноги і за основу взяти найбільший результат.

Якісне спецвзуття від КОТОН СТИЛЬ служитиме вам не один сезон і захистить в потрібний момент.





На правах реклами