Ми у Facebook
29.10.2021, 17:35

У Рівному донька благає допомогти врятувати маму, у якої виявили рак

Донька Вікторія Мамчур просить усіх небайдужих допомогти врятувати онкохвору маму Наталію Степанкову, 1975 р.н. (Рівненська область).
Пост допомоги розмістили на сторінці у соцмережі Facebook.

"Ніхто не знає, коли в його будинок постукає біда. І ніхто ні від чого, на жаль, не застрахований. Коли у нас все добре, ми мало замислюємося про проблеми інших. Нас засмучують погана погода, не модний одяг або необхідність прокидатися вранці.... Повірте це ніщо, в порівнянні з хворобою дуже близької людини. Наша мама бореться з важкою хворобою і не здається. Але в нашій країні крім силу духу, віри в краще ще потрібно мати непідйомні суми грошей." - йдеться у дописі.

П'ятий рік Степанкова Наталія, яка родом із села Великі Селища, Рівненської області (колишній Березнівського район) бореться з тяжкою хворобою - "B-клітинна неходжкінська злоякісна лімфома із клітин маргінальної зони".


Наталія пройшла 6 курсів хіміотерапії у Національному науковому центрі радіаційної медицини НАМН України. Впродовж 2-ох років була ремісія, але у 2021 р стався рецидив хвороби. Декілька тижнів тому, знову провели курс хіміотерапії, але вона дуже сильно посадила показники (до 0) тромбоцитів та лімфоцитів. Ці показники потрібно привести в норму, але процедура коштує немалих коштів.




Сім'я витратила всі фінансові заощадження. Тому просить вашої допомоги. Кожна гривня важлива!

Приватбанк: 5457 0822 7081 8987, Степанкова Наталія Володимирівна.

Кошти можна перерахувати на карту доньки: Мамчур Вікторія Валеріївна 5167 8032 2924 8245 (Ощадбанк)





На правах реклами