18.01.2022, 17:00

Смачна солодка ковбаса: рецепт родом з дитинства

Рецепт, який точно змусить згадати вас прекрасні миті дитячих років.
Інгредієнти:

- 300 гр печива
- 50 гр вершкового масла
- 75 мл молока
- 100 гр молока, що згущує
- 50 гр волоських горіхів
- 1.5 ст.л какао

Готуємо:

1. Подрібнити печиво на маленькі шматочки, додати посічені волоські горіхи, перемішати.
2. Молоко та какао підігріти, але не доводити до кипіння.
3. Розтопити вершкове масло.
4. З'єднати всі інгредієнти та додати згущене молоко.
5. Перемішати до однорідності, викласти на харчову плівку, сформувати одну велику ковбасу або 2 маленькі, загорнути в плівку і відправити на 3-4 години в холодильник.
Щасливе Рівне