Ми у Facebook
05.12.2021, 12:15

Привітання з Днем працівники статистики

фото з tsn.ua

Фахівці цієї галузі відзначають своє професійне свято сьогодні, 5 грудня.
Адже саме 5 грудня у 2001 році відбувся перший Всеукраїнський перепис населення. З того дня святкують і День працівників статистики.

Пропонуємо вашій увазі кілька привітань.

****

Вітаю з Днем працівників статистики України та бажаю працювати весело, легко та успішно, не втрачаючи ані ентузіазму, ані важливих даних. Нехай кожен день особистого життя має свою статистику успіху та процвітання, благополуччя та удачі. Бажаю залишатися впевненою, терплячою, спокійною, наполегливою, посидючою та рішучою людиною, адже тільки з такими якостями можна вести статистику країни в точному напрямку.

***

Вітаю з Днем працівників статистики України та від щирого серця побажати хочу вірних підрахунків та правильних рішень, блискучих успіхів та бездоганної діяльності, світлого щастя та доброго блага, великої поваги та безперечної удачі.

***

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята.
На Вашу службу покладено надзвичайну важливу та відповідальну місію - збирати інформацію про те, що відбувається в суспільстві. Й не тільки збирати, але й правильно, точно узагальнювати. Ви є першими соціальними експертами, хто, опираючись на реальні цифри й показники, відстежує, аналізує та прогнозує головні явища й тенденції в нашому житті - економічні, соціальні, демографічні та політичні. Ваші дослідження - головний орієнтир для держави, яка прагне зміцнення та розвитку.
Більшість людей, які трудяться в органах статистики, - віддані своїй професії, присвятили їй багато років життя. Праця працівника органів статистики вже давно не є просто технічною, а особливо творчою та високоінтелектуальною.
Бажаю Вам, шановні працівники статистики району, щастя, здоров'я та подальших успіхів у виконанні почесного державного завдання, ефективності праці в ім'я процвітання нашого краю та України.

За повідомленням з v24.com.ua та tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


Привітання з Міжнародним днем чоловіків

Привітання з Днем працівника культури

Привітання з Днем залізничника





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ