Ми у Facebook
29.12.2021, 21:43

Сімейний гороскоп на 30 грудня для кожного знака Зодіаку

Дізнайтесь, що Вам віщують зірки.
Овен
Бережіться своєї брутальної прямоти: Ви можете боляче ранити тих, кого любите. Намагайтеся говорити приємні речі, якщо хочете, щоб відносини залишалися добрими.

Телець
Любов, любов і ще раз любов! Ви будете щедро обдаровувати близьких теплом і ласкою, але в той же час не станете обмежувати їх свободу, так що все складеться ідеально.

Близнюки
Сімейне життя буде Вам в радість. Ви будете відчувати себе потрібними і коханими, купатися в любові і турботі.

Рак
Уран спровокує зміни в сімейному житті. Втім, сьогоднішні зміни виявляться на краще; до них просто треба буде звикнути, переживши період адаптації.

Лев
З благословення Венери - покровительки домашнього вогнища - Ваші відносини з близькими будуть майже ідеальними. Ви розділите з ними смак до благоденства, легко знайдете спільну мову і чудово проведете час разом.

Діва
Під впливом світил відносини з близькими будуть складатися досить динамічно, а вплив сприятливого Урана зробить їх джерелом радості для Вас. Головне - не допускати сварок. Якщо у Вас є діти, слідкуйте, щоб вони не виходили за рамки. У відносинах зі старшим поколінням проблем не буде.

Терези
Відносини з близькими складуться позитивно: про Вас піклуватимуться, любитимуть, балуватимуть. Ви, зі свого боку, теж постараєтеся забезпечити близьким максимум комфорту.

Скорпіон
Світила обіцяють прекрасні відносини з близькими. Важливо тільки не вимагати від них, особливо від батьків, занадто багато. Це може боляче ранити тих, кого Ви любите.

Стрілець
Жодне світило не чинитиме істотного впливу на Ваше сімейне життя. Відносини з рідними будуть складатися найсприятливішим чином. Єдиною проблемою можуть стати непорозуміння в спілкуванні з братами і сестрами.

Козеріг
Сонце в своєму нинішньому аспекті допоможе встановити хороші відносини зі старшими родичами, особливо з батьками. Також воно посприяє встановленню добрих стосунків з дітьми.

Водолій
Завдяки підтримці Місяця Ви успішно впораєтеся зі своїми сімейними обов'язками і легко вирішите конфлікти між близькими. Максимум уваги варто приділити дітям.

Риби
Під впливом Венери Ви вирішите відкрити в собі кулінара і будете із задоволенням проводити час на кухні, щоб порадувати своїх близьких смачненьким.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ