Ми у Facebook
12.01.2022, 12:23

Екс-хавбек «Вереса» стане гравцем «Перемоги»

Колишній півзахисник «Вереса» Віталій Тимофієнко недовго залишався без команди.
Футбольний клуб із Дніпра «Перемога» продовжує зміцнювати свій склад на весняний етап чемпіонату України. На час зимової перерви «Перемога» посіла третє місце в турнірній таблиці групи В Другої ліги з 39 очками. Прочитати прогнози на футбол з вигідними коефіцієнтами від букмекерських контор можна на порталі «ВсеПроСпорт». Слід додати, що українські клуби виходять із зимової паузи у кінці лютого.

Як стало відомо, 28-річний півзахисник Віталій Тимофієнко планує підписати контракт з дніпровською «Перемогою».

Тимофієнко – уродженець міста Слов’янськ, а також колись захищав донецький клуб «Металург». Віталій встиг за свою кар’єру поповнити склади таких команд, як алчевська «Сталь», «Гірник-Спорт», «Авангард» та «Черкаси».

Тимофієнко провів за ще одну свою команду, рівненський «Верес», 46 ігор (4 в Другій лізі, 24 в Першій лізі, 12 матчів в УПЛ, 6 кубкових матчів) і зміг забити у ворота суперників 2 голи.

Крім того, незабаром клуб поповниться ще одним новачком. Склад дніпровського клубу може збільшитися захисником Дмитром Немчаніним. Слід додати, що Немчаніни, так як і Роберт Гегедош, і Віталій Тимофієнко, восени минулого року виступали за рівненський «Верес».

Додамо, що за рівненську команду Дмитро Немчанінов відіграв півтора сезону. За цей час захисник взяв участь у 46 матчах та забив три голи. Футболіст є вихованцем «Динамо». Також захисник виступав за «Олімпік», «Рух», «Десну» та низку інших клубів.





На правах реклами