Ми у Facebook
09.02.2022, 18:19

Поради для жінок: як приємно пахнути весь день

Щоб приємно пахнути кожен день, потрібно виконувати кілька дій
Дорогий парфум не гарантує приємний аромат. Щоб приємно пахнути кожен день, потрібно виконувати кілька дій. Тому варто згадати 5 порад, які стануть відкриттям для більшості, інформує Ukr.Media.

Ароматизовані спреї для тіла

Навіщо використовувати парфуми в літню пору року? Зазвичай, багато жінок сміливо наносять парфум на тіло і одяг, а потім думають, що приємний аромат буде зберігатися довгий час.

У реальному світі це не працює, адже в спеку властивості духів швидко змінюються. Також тіло починає виділяти піт, який змішується з ароматом парфумів.

У літню пору року перевагу краще віддавати ароматизованим спреям для тіла. У них ненав'язливий аромат, тому їх можна оновлювати кілька разів на день.

Багато виробників парфумів вже давно пропонують до покупки різні спреї для тіла.

Використовувати кастильське мило

Кастильське мило — це універсальний засіб, який точно слід спробувати. Воно складається з оливкової олії і різних добавок. Звичайно, вартість кастильського мила досить висока. А хто каже, що його потрібно використовувати кожен день?

Кастильське мило ефективно очищає шкіру і видаляє «погані» аромати. Також слід зазначити, що таке мило зберігатися тривалий час. При його використанні варто дотримуватися кількох базових правил і рекомендацій, які мають значення.

Кожен день міняти банні рушники

Махрові рушники вбирають в себе різні аромати. А коли вони тривалий час знаходяться у ванній кімнаті, де підвищена вологість, неприємний запах забезпечений. Витираючись таким рушником, він відразу передає неприємний аромат. Ще гірше, якщо махровим рушником, який довго не змінювався, витирати волосся, адже воно «вбирає» в себе різні аромати.

Рекомендується міняти банні рушники кожен день. Якщо такої можливості немає, то їх обов'язково варто міняти через 2-3 використання. А користуючись одним рушником довгий час, неприємні аромати на тілі і волоссі стануть помітними для всіх.

Використовувати правильні дезодоранти

При виборі дезодорантів багато людей звертають увагу тільки на аромат і вартість. Звичайно, дезодорант повинен пахнути приємно, але є і більш важливі деталі.

Далеко не всі засоби підходять під певний тип шкіри.

Найпростіший варіант — просто порівнювати різні дезодоранти між собою. Також багато фахівців рекомендують підбирати такий же аромат, як і у парфуму. Це пов'язано з тим, що деякі дезодоранти мають сильний аромат, який «перебиває» парфум.

Підтримувати правильний раціон харчування

"Ми — це те, що їмо". Повністю позбутися від поту неможливо, навіть застосовуючи дорогі засоби і купаючись по кілька разів на день. Можна згадати кілька продуктів, через які запах поту стає різким і специфічним:

кава,
цибуля,
часник,
броколі,
гострі спеції,
карі та інші.

Експерти рекомендують включати в свій раціон:

петрушка,
рута,
грейпфрут,
лимон.

Звичайно, ефект від правильного харчування не буде значним. Але, про своє здоров'я слід піклуватися комплексно.





На правах реклами