Ми у Facebook
15.04.2023, 17:00

Як не набрати зайві кілограми на Великдень: топ-3 поради

Великодні свята - це період, коли дуже легко набрати кілька зайвих кілограмів. Смачна паска, крашанки, м'ясні страви та відсутність фізичного навантаження лише сприяють цьому.
Саме тому ми вирішили поділитися трьома важливими порадами, які допоможуть зберегти фігуру пі час свят.

1. Намагайтесь себе контролювати.


Під час свят їжте стільки разів, як ви звикли їсти в повсякденному житті. Також звертайте увагу на порцію: якщо не впевнені, що не зможете стриматися і не накласти собі повну тарілку їжі, вибирайте невелике блюдечко. Окрім того, намагайтесь не їсти надто багато жирних та смажених страв.

2. Зберігайте водний баланс в організмі.


Не забувайте по воду. За день до застілля обов'язково випийте свою добову норму води, а під час нього - ще близько 500 мл. Так ваш шлунок наповниться рідиною, що не дасть вам переїсти за святковим столом. А також намагайтесь не пити соків чи солодкої води, адже вони є дуже калорійні.

3. Влаштуйте собі розвантажувальний день.


На наступний день після свята є велика спокуса продовжити їсти все, що є на столі чи в холодильнику. Тим більше, що після святкування зазвичай залишається багато смачненького. Але спробуйте влаштувати собі розвантажувальний день. Це не дасть в подальшому набрати вагу.





На правах реклами