Ситні ватрушки, або міні-піца: готуємо смакоту для сім'ї
- 200 мл теплого молока
- 1.5 ч. ложки сухих дріжджів
- 2 ч. ложки цукру
- 1 ч. ложка солі
- 2 ст ложки рослинної олії
- 2.5 склянки борошна
- яєчний жовток
Начинка:
- помідор
- солоний огірок
- варена ковбаса
- ріпчаста цибуля
- часник
- зелень
- сіль
- перець
- яєчний білок
- Трохи майонезу
Приготування:
1. Замісити тісто, накрити рушником, дати підійти, приблизно через 40 хвилин опустити.
2. Розділити тісто на кульки, з кожної кульки зробити ватрушку.
3. Укласти на змащене деко, змастити збитим жовтком (у жовток додати трохи води).
4. Викласти начинку, зверху присипати тертим сиром. Через 15 хвилин можна випікати.
рецепт, готуємо разом, корисні поради господиням, домашня піца, готуємо вдома, смачно
Ароматний різдвяний штолен: секрети ідеальної випічки від відомого кулінара
Штолен – це традиційний німецький різдвяний хліб, який став популярним у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні. Він відомий своїм багатим, насиченим смаком та ароматом.
переглядів: 464
Для чого собаки штовхаються носом
Експерти стверджують, що підштовхування носом є одним зі способів, яким собаки намагаються передати свої потреби чи емоції людині. Оскільки чотирилапі не можуть спілкуватися з нами так, як між собою, вони використовують цей жест для привернення уваги.
переглядів: 313
Українські культурні цінності на Рівненщині берегтиме ЮНЕСКО
Україна продовжує захищати не лише власну державність, але й власну культуру.
переглядів: 402
Які свята відзначають саме сьогодні
13 грудня у світі відзначають одразу два цікаві свята — День різдвяного светра та Міжнародний день скрипки.
переглядів: 375