Ми у Facebook
14.05.2022, 08:00

У Рівному можливо запрацють дитячі садочки, але не всі

Йдеться про відкриття лише чергових закладів, які мають спеціалізовані укриття. Таких установ у нашому місті лише кілька.
“У місті кілька садочків мають укриття, які передбачені планом будівництва, тому це питання обговорюється, вирішення в процесі. І якщо рішення буде прийняте, то спершу мова йтиме про відкриття саме цих чергових дитячих садків. У них можуть бути прийняті діти тих батьків, які обоє зайняті на роботі повний день і працюють в сфері критичної інфраструктури,” - зазначив міський голова Рівного Олександр Третяк.

За словами начальника управління освіти Рівного Богдана Туровича, у місті вже провели огляд усіх дошкільних навчальних закладів. Повністю відповідають критеріям сучасної безпекової ситуації — лише декілька ДНЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Відгуки батьків – дитячі садочки

“Визначені ДНЗ можуть умістити лише 400 діток. Саме тому й було вирішено, кому надаватимуть перевагу. У той же час є рекомендації МОН, що як укриття можна використовувати підвальні приміщення придатні для цього. Тож триває їх черговий огляд,” - зауважив Богдан Турович.

Наголошуємо, що остаточне рішення про відновлення роботи дитячих садків Рівного поки не прийняте. У той же час триває вивчення думки батьків щодо готовності віддати дитину у дитячий садок в умовах воєнного стану.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ