Ми у Facebook
28.05.2022, 10:50

Смачна випічка щодня: Пишний пиріг з ревенем

Кислий, корисний і недорогий - ревінь або румбамбар. Цю рослини в травні на ринку продає чи не кожна господиня. Що приготувати зі стебел ревеню, читайте в матервалі "ОГО".
Зараз сезон ревеню, тому хочеться максимально використати його у випічці. Швидкий і простий у приготуванні пиріг з ревенем підійде для десерту на кожен день:

!! Всі продукти для пирога мають бути кімнатної температури!!

Форма 30 × 22 см

ІНГРЕДІЄНТИ:
🍭400 г ревеню
🍭350 г борошна
🍭3 яйця
🍭180 г цукру
🍭1 пак. ванільного цукру
🍭180 мл олії
🍭180 мл молока
🍭2 ч.л. розпушувача
🍭цедра лимона
🍭дрібка солі


ПРИГОТУВАННЯ:

Ревінь почистити і нарізати кубиками довжиною 2 - 3 см . Борошно перемішати з розпушувачем , просіяти . Яйця збити з цукром , ван. цукром і сіллю до пишної маси , як на бісквіт . Не перестаючи збивати , тонкою цівкою вливати олію . А далі по черзі сипати борошно і вливати молоко в кілька прийомів, перемішуючи акуратно лопаткою.

ГОТУЙТЕ ТАКОЖ:
Рецепт випічки на щодень: хліб без замісу

Молдавські пиріжки: рецепт від рівнянки Олени Лагунової


Тісто вийде пишне, по консистенції як густа сметана. Вилити у форму, застелену пергаментом. Зверху викласти ревінь , ледь втискаючи в тісто. Випікати 45 - 50 хв. при t 170 - 180 *, залежно від особливостей вашої духовки .

СМАЧНОГО!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ