28.05.2022, 10:50
Смачна випічка щодня: Пишний пиріг з ревенем
Кислий, корисний і недорогий - ревінь або румбамбар. Цю рослини в травні на ринку продає чи не кожна господиня. Що приготувати зі стебел ревеню, читайте в матервалі "ОГО".
Зараз сезон ревеню, тому хочеться максимально використати його у випічці. Швидкий і простий у приготуванні пиріг з ревенем підійде для десерту на кожен день:
!! Всі продукти для пирога мають бути кімнатної температури!!
Форма 30 × 22 см
ІНГРЕДІЄНТИ:
🍭400 г ревеню
🍭350 г борошна
🍭3 яйця
🍭180 г цукру
🍭1 пак. ванільного цукру
🍭180 мл олії
🍭180 мл молока
🍭2 ч.л. розпушувача
🍭цедра лимона
🍭дрібка солі
ПРИГОТУВАННЯ:
Ревінь почистити і нарізати кубиками довжиною 2 - 3 см . Борошно перемішати з розпушувачем , просіяти . Яйця збити з цукром , ван. цукром і сіллю до пишної маси , як на бісквіт . Не перестаючи збивати , тонкою цівкою вливати олію . А далі по черзі сипати борошно і вливати молоко в кілька прийомів, перемішуючи акуратно лопаткою.
ГОТУЙТЕ ТАКОЖ:
Рецепт випічки на щодень: хліб без замісу
Молдавські пиріжки: рецепт від рівнянки Олени Лагунової
Тісто вийде пишне, по консистенції як густа сметана. Вилити у форму, застелену пергаментом. Зверху викласти ревінь , ледь втискаючи в тісто. Випікати 45 - 50 хв. при t 170 - 180 *, залежно від особливостей вашої духовки .
СМАЧНОГО!
!! Всі продукти для пирога мають бути кімнатної температури!!
Форма 30 × 22 см
ІНГРЕДІЄНТИ:
🍭400 г ревеню
🍭350 г борошна
🍭3 яйця
🍭180 г цукру
🍭1 пак. ванільного цукру
🍭180 мл олії
🍭180 мл молока
🍭2 ч.л. розпушувача
🍭цедра лимона
🍭дрібка солі
ПРИГОТУВАННЯ:
Ревінь почистити і нарізати кубиками довжиною 2 - 3 см . Борошно перемішати з розпушувачем , просіяти . Яйця збити з цукром , ван. цукром і сіллю до пишної маси , як на бісквіт . Не перестаючи збивати , тонкою цівкою вливати олію . А далі по черзі сипати борошно і вливати молоко в кілька прийомів, перемішуючи акуратно лопаткою.
ГОТУЙТЕ ТАКОЖ:
Рецепт випічки на щодень: хліб без замісу
Молдавські пиріжки: рецепт від рівнянки Олени Лагунової
Тісто вийде пишне, по консистенції як густа сметана. Вилити у форму, застелену пергаментом. Зверху викласти ревінь , ледь втискаючи в тісто. Випікати 45 - 50 хв. при t 170 - 180 *, залежно від особливостей вашої духовки .
СМАЧНОГО!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 3886випічка на щодень, ревінь користь, шарлотка, пиріг з ревенем, рецепти, споживач
Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 189
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 289
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 299
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 312
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 311