Ми у Facebook
23.03.2023, 07:35

Що на сніданок: Смачні сирники, що обов'язко вдадуться

Скільки разів ви пробували приготувати сирники? Це кулінарна пригода не для слабких. Та спробуйте ще, за цим рецептом обов'язково вдасться.
Ці сирники готуються у формі кілець, для цього потрібно стакан та кришечку від пляшки, наприклад, щоб зробити в середині дірку. Тісто виходить м'яке, добре розкачується.

Ігредієнти:

400 г сиру кисломолочного;
200 г борошна (+ приблизно 50 г для присипки поверхні, на якій працюватимете);
80 г цукру (будуть солоденькі, якщо любите менш солодкі, то додайте 50 г);
2 яйця;
1 ч л розпушувача (беріть випробуваний).



Спосіб приготування:

Сир повинен бути жирненьким, від 5% жирності, не мокрий. Перемніть виделкою сир, додайте яйця, вимішайте. Далі всипте весь цукор вимішайте й додайте борошно. Місіть, але майте на увазі тісто трохи липнутиме, може піти більше борошна. Але більше на ложку дві, не на стакан. В кінці замісу додайте розпушувач, вимісіть. Розкачайте готове тісто на присипаній борошном поверхні, товщиною 1-1,5 см. Зробіть склянкою круги, а кришечкою продавіть дирки в середині. Так сирники добре пропечуться. В сковорідку налийте олії на 1 см приблизно, розігрійте добряче й кладіть туди свої сирнички. Смажте на середньому вогні, як зарум'яняться з однієї сторони, переверніть на іншу. Смакуйте готові сирнички з медом, повидлом, пудрою, згущівкою...



Смачного сніданку!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ