23.03.2023, 07:35
Що на сніданок: Смачні сирники, що обов'язко вдадуться
Скільки разів ви пробували приготувати сирники? Це кулінарна пригода не для слабких. Та спробуйте ще, за цим рецептом обов'язково вдасться.
Ці сирники готуються у формі кілець, для цього потрібно стакан та кришечку від пляшки, наприклад, щоб зробити в середині дірку. Тісто виходить м'яке, добре розкачується.
Ігредієнти:
400 г сиру кисломолочного;
200 г борошна (+ приблизно 50 г для присипки поверхні, на якій працюватимете);
80 г цукру (будуть солоденькі, якщо любите менш солодкі, то додайте 50 г);
2 яйця;
1 ч л розпушувача (беріть випробуваний).
Спосіб приготування:
Сир повинен бути жирненьким, від 5% жирності, не мокрий. Перемніть виделкою сир, додайте яйця, вимішайте. Далі всипте весь цукор вимішайте й додайте борошно. Місіть, але майте на увазі тісто трохи липнутиме, може піти більше борошна. Але більше на ложку дві, не на стакан. В кінці замісу додайте розпушувач, вимісіть. Розкачайте готове тісто на присипаній борошном поверхні, товщиною 1-1,5 см. Зробіть склянкою круги, а кришечкою продавіть дирки в середині. Так сирники добре пропечуться. В сковорідку налийте олії на 1 см приблизно, розігрійте добряче й кладіть туди свої сирнички. Смажте на середньому вогні, як зарум'яняться з однієї сторони, переверніть на іншу. Смакуйте готові сирнички з медом, повидлом, пудрою, згущівкою...
Смачного сніданку!
Ігредієнти:
400 г сиру кисломолочного;
200 г борошна (+ приблизно 50 г для присипки поверхні, на якій працюватимете);
80 г цукру (будуть солоденькі, якщо любите менш солодкі, то додайте 50 г);
2 яйця;
1 ч л розпушувача (беріть випробуваний).
Спосіб приготування:
Сир повинен бути жирненьким, від 5% жирності, не мокрий. Перемніть виделкою сир, додайте яйця, вимішайте. Далі всипте весь цукор вимішайте й додайте борошно. Місіть, але майте на увазі тісто трохи липнутиме, може піти більше борошна. Але більше на ложку дві, не на стакан. В кінці замісу додайте розпушувач, вимісіть. Розкачайте готове тісто на присипаній борошном поверхні, товщиною 1-1,5 см. Зробіть склянкою круги, а кришечкою продавіть дирки в середині. Так сирники добре пропечуться. В сковорідку налийте олії на 1 см приблизно, розігрійте добряче й кладіть туди свої сирнички. Смажте на середньому вогні, як зарум'яняться з однієї сторони, переверніть на іншу. Смакуйте готові сирнички з медом, повидлом, пудрою, згущівкою...
Смачного сніданку!
Категорія: Новини > Споживач
Автор: OGO.UAПереглядів: 3618пишні сирники, кільця, сирні калачики, рецепт сирників, споживач
Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 185
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 288
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 297
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 311
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 308