Ми у Facebook
27.06.2022, 13:30

Як провести час з сім’єю, щоб залишились приємні спогади

Час, проведений разом з сім’єю – цінніший за все. І зовсім неважливо, чим ви займаєтесь. Головне – усі разом! Якщо до цієї миті ви постійно працювали, годинами сиділи в інтернеті й гадки не маєте, як можна цікаво провести час усім разом, – пропонуємо невелику підбірку занять, які нікого не залишать осторонь. Це можуть бути не тільки розваги, але й спільне виконання щоденних рутинних справ.

Приготування страв


Що може бути смачнішим, ніж страва, приготована разом? Рутинне й нудне, на перший погляд, щоденне заняття може перерости у веселе проведення часу, допоможе батькам зблизитись з дітьми.

Спершу потрібно визначитись, що саме ви будете готувати. Це можуть бути піца, суші, торт, салат і навіть новий суп, який ви давно мріяли спробувати. Безліч цікавих рецептів є в інтернеті. А за продуктами ви також можете сходити разом.

Спільний шопінг


Сімейний похід в торгівельний центр – ще та розвага! Завчасно домовтесь, що діти виберуть щось батькам, а батьки – дітям. Це можуть бути одяг, взуття, прикраси чи будь-які інші речі.

Шопінг можна завершити відвідуванням однієї з кав’ярень, присутніх у тому ж торгівельному центрі. Тут можна поспілкуватись на різні теми, пригадати, як вибирали подарунки, приміряли взуття та одяг.

Перегляд фільмів


Якщо немає бажання йти до кінотеатру, його можна влаштувати вдома. Для цього можна завчасно купити улюблені напої, попкорн, морозиво. А фільм може бути будь-яким: від новинок до пізнавальних, які будуть цікаві дорослим і дітям. Можна обрати й той, який батьки любили дивитись у дитинстві.

Прибирання на горищі, в гаражі, на балконі


Не варто його розглядати, як нудну справу. Адже кожному можна дати своє завдання, включити улюблену музику, а в результаті винагородити того, хто швидше впорається.

Таке прибирання може бути не тільки корисним, але й досить цікавим. Багато подібних приміщень зберігають не просто речі, а й спогади і навіть таємниці. Знайдені санчата нагадають про зимові катання з гірок. Старий фотоальбом розповість історію роду. Одяг, взуття та посуд, яких було шкода позбутись, дозволять провести вечірку в стилі минулих років.

Активні розваги


Це може бути боулінг, сумісні пробіжки парком, гра в теніс, баскетбол, бадмінтон. Можна також влаштувати «Веселі старти», залучивши до змагань родичів або сусідів. А тих, в кого вдома є самокати і велосипеди, неодмінно зацікавить невелика поїздка за місто на пікнік.

Родинна вечірка


Підготуватись до неї потрібно завчасно: обрати тему, купити напої, солодощі, підібрати аксесуари, визначитись з ведучим. Це може бути караоке-вечір або танцювальна вечірка прямо у вітальні. Сумісні співи, танці, конкурси, призи здатні справити незабутнє враження.

Настільні ігри


Можна взяти гру, що є вдома: шахи, шахмати, доміно, дженга, «Великий бізнес», або купити нову. В інтернеті пропонується достатньо підказок, у що пограти, маючи вдома тільки папір, ручки, олівці, клей і гудзики. А можливо, ви самі вигадаєте нову настільну розвагу, яка стане улюбленою у вашій родині.





На правах реклами