Ми у Facebook
02.07.2022, 22:11

Газові пристрасті, або кому будемо платити за блакитне паливо

За травень споживачі природного газу отримали рахунки лише за доставку газу, без врахування обсягу спожитого палива.
Було багато розмов про так званого оператора «Остання надія», найсумлінніші платники оплатили звичними реквізитами за спожиті обсяги. Отож, чи зникли кошти, що з «Останньою надією, та кому будемо оплачувати за газ та його доставку?

З 1 травня 2022 року клієнтів сімнадцяти регіональних газових компаній під назвою «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», а це понад вісім мільйонів домогосподарств, під’єднали до ГК «Нафтогаз України», цю компанію і називають - Постачальником останньої надії. Відповідно, за травень, такі споживачі отримають квитанції уже від Нафтогазу.

Усі угоди були автоматично пролонговані, укладати нові не потрібно.

Як обіцяють у газовій компанії, тариф для абонентів залишиться незмінним. Тобто для приватних користувачів вона зафіксована у розмірі 7,96 грн/ 1м.кб.

Для кожного абонента буде присвоєно новий особистий рахунок. Його можливо дізнатися через чат боти GASUA Viber, Telegram або на сайті my.gas.ua. За цими ж каналами споживачі можуть отримати інформацію по рахунку.

Оплатити за спожитий газ можна за реквізитами:

ТОВ «ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ»
ЄДРПОУ: 40121452
IBAN: UA893004650000000260323012042 в АТ «Ощадбанк» м. Києва
МФО 300465



Абоненти які вже оплатили за спожитий газ у травні для попереднього поставщика, можуть звернутися до облгазів з квитанцією про оплату, та написати заяву на повернення коштів.


А от сплата за доставку та подача показників, залишиться за регіональними компаніями «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Працівники облгазів як і раніше будуть знімати показники лічильників у абонентів, та контролювати справність газового обладнання.

Подавати показники потрібно з 1-го по 5-те число кожного місяця, звичним для вас способом. Їх є кілька: кол центри облгазу, смс на номер 7104, в чат бот або на сайті оператора ГРМ, у мобільному додатку 104.ua.

Отже, залишаємося з новими порядками та старими цінами. Триємо стрій. Та рухаємося до перемоги.







На правах реклами