06.07.2022, 16:29
Коли як не зараз: Клопотенко започатковує агробізнес на Рівненщині
Українці - неймовірна нація. Нашим феноменом є те, що під час тяжких часів, ми вміємо згуртуватися та робити здавалося б неймовірні речі.
Чотири Байрактара за три дні - легко. Величезна кількість україномовної музики та поезії, в перервах між обстрілами, чи сиренами - як вияв опору та патріотизму. Заспівали солов'їною навіть ті виконавці, в репертуарі котрих, не було жодної української пісні. Внутрішньо переміщені особи переводять бізнес та перевозять працівників, з окупованих або неспокійних територій в західну частину України. Інші, взагалі створюють нові проєкти, втілюючи в життя давні мрії та ідеї.
Одним із таких українців, є відомий кухар Євген Клопотенко. Своїми планами про започаткування агробізнесу на Рівненщині, він поділився у соцмережі facebook.
Євген зазначив, що давно має потяг до землі, а ідея вирощування овочів в теплицях, з'явилася чотири роки тому. В одному зі своїх проєктів, він вирішив відмовитися, від продуктів іноземного походження, але це виявилося місцями непосильним завданням. Наприклад, традиційний часник, який ми купуємо на полицях супермаркетів та магазинів, привезений з Китаю. Ця думка не давала Клопотенко спокою та переросла в ідею, створення власної ферми, а саме вирощування овочів в теплицях. У пошуках господарства з теплицями, Євгенові допоміг Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Коли як не зараз, вирішив кулінар.
Щиро вірю, що мрія Євгена втілиться у життя, і зовсім скоро ми матимемо змогу скуштувати українські овочі, під брендом Євгена Клопотенка.
Напевне, суміш волі, сміливості та любові до власної землі, закладенні в ось цей феномен української нації. Нації - яку не можливо скорити та перемогти.
Бережіть себе!
Усе обов'язково буде Україна!
Одним із таких українців, є відомий кухар Євген Клопотенко. Своїми планами про започаткування агробізнесу на Рівненщині, він поділився у соцмережі facebook.
Євген зазначив, що давно має потяг до землі, а ідея вирощування овочів в теплицях, з'явилася чотири роки тому. В одному зі своїх проєктів, він вирішив відмовитися, від продуктів іноземного походження, але це виявилося місцями непосильним завданням. Наприклад, традиційний часник, який ми купуємо на полицях супермаркетів та магазинів, привезений з Китаю. Ця думка не давала Клопотенко спокою та переросла в ідею, створення власної ферми, а саме вирощування овочів в теплицях. У пошуках господарства з теплицями, Євгенові допоміг Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль. Коли як не зараз, вирішив кулінар.
Щиро вірю, що мрія Євгена втілиться у життя, і зовсім скоро ми матимемо змогу скуштувати українські овочі, під брендом Євгена Клопотенка.
Напевне, суміш волі, сміливості та любові до власної землі, закладенні в ось цей феномен української нації. Нації - яку не можливо скорити та перемогти.
Бережіть себе!
Усе обов'язково буде Україна!
Категорія: Новини > Новини Рівного
Автор: Анна Малашкевич Переглядів: 1059Інші статті рубрики:
Новий науково-дослідний центр побудують на Рівненщині
У Нобельському національному природному парку на Рівненщині планують побудувати науково-дослідний центр.
переглядів: 325
На Рівненщині виявили нетверезого тракториста
Нещодавно під час патрулювання у селі Мульчиці Вараського району правоохоронці помітили трактор «Dongfeng», який рухався без номерних знаків.
переглядів: 345
Бійці Дубенського батальйону знищили сховок росіян дроном
Бійці з Дубенського 57-го окремого батальйону Сил територіальної оборони ЗСУ успішно знищили місце схову противника.
переглядів: 219
Собака рівнянки стала зіркою мережіТікТок
Собака рівнянки стала зіркою ТікТок. Мова йде про Моллі - собаку породи чау-чау.
переглядів: 479
З життя пішла військовослужбовиця з Сарн
Померла військовослужбовиця з Сарн Надія Білотіл.
переглядів: 435