Ми у Facebook
10.07.2022, 16:25

16-річний син голови Запорізької РДА повернувся з полону

Неповнолітній син голови Запорізької РДА Олега Буряка повернувся до рідних після того, як 90 днів був заручником росіян. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Telegram.
Олег Буряк зазначив, що син багато чого розповідав того, чого не повинно бути у житті наших дітей. І те, що він розказує – це страшні речі.

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух прокоментував звільнення з полону Влада Буряка, яке відбулося 7 липня.

"Головний урок – ніколи не здаватися. Я сказав Олегу, що така наполегливість і незламність є прикладом для кожного. Саме завдяки цьому його син зараз поряд. Побажаємо Владу якнайшвидшого оновлення, радості від зустрічі з рідними та міцного здоров'я. Добре, що з дитиною все в порядку. Дякую кожному за дії, підтримку та небайдужість! Переможемо!", - написав Олександр Старух.

Нагадаємо, російські військові викрали сина голови Запорізької районної державної адміністрації Владислава, 17 квітня на блокпосту у Василівці. Деякий час Олег Буряк намагався самостійно звільнити свого сина, але переговорний процес з окупантами зайшов у глухий кут. Тоді він почав залучати громадськість і ЗМІ так, як російські солдати відмовлялися включати хлопця до списків на обмін.





На правах реклами