Ми у Facebook
20.07.2022, 20:00

Поліцейський зі Львівщини застрелив рівнянина та пограбував обмінник

Правоохоронець зі Львівської області приїхав до Рівного, щоб пограбувати обмінник.
Відомо, що правопорушник приїхав до Рівного на елітному авто "Toyota Land Cruiser", взяв у заручники дівчину та пограбував обмінник. Після цього він вбив чоловіка та поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейський з Львівської області приїхав на елітному авто "Крузак" до Рівного, взяв у заручники дівчину, пограбував обмінник, вбив чоловіка та поїхав. В країні діє воєнний стан, і саме поліцейським надані великі повноваження щодо контролю за українцями.
Журналіст інформаційно-аналітичного видання Актуальна Правда: новини та розслідування Сергій Медяник нагадав, що роблема насправді вагома.

- А ще нагадаю, поліцейські на окупованих територіях масово переходять на службу до росіян, - повідомляє Сергій Медяник . - Щоб ви розуміли, зараз копи отримують велику зарплатню (мінімальна 10-15 тис + 30 000 за особливий час), а їх в Україні близько 400 тисяч. Але ж вони не воюють, просто ходять собі по мирних населених пунктах, або протирають штанці у кабінетах чи службових автомобілях. Тобто на них йдуть мільярди, але їм цього замало, тепер вони ще й розбоями почали займатися. В поліції є потужний Департамент внутрішньої безпеки, який повинен виявляти таких перевертнів у погонах. Як відомо, риба гниє з голови, тому виникає кілька питань: 1. Чи будуть прийняті відповідні кадрові рішення з боку Кабміну, Верховної Ради та Офісу президента щодо керівництва Нацполіції та МВС? 2. Які дедлайни реального покарання командирів цього поліцейського-вбивці?





На правах реклами