Ми у Facebook
25.07.2022, 15:23

Англійська для дітей за методом CALLAN – онлайн-школа SMILE

Сьогодні вивчення англійської мови онлайн – це звичайна справа. Якщо раніше надавали перевагу навчанню в спеціальних групах, то після карантину, а особливо під час війни, всі зрозуміли, що онлайн-заняття - це реально вигідне рішення.
І батькам, які бажають, щоб їхні діти вчили іноземну мову, варто ознайомитись зі школою SMILE тут: https://smile-school.kiev.ua/onlajn-shkola-anglijskoyi-dlya-ditej/.

Метод CALLAN – особливості навчання


Що важливо у вивченні іноземної мови? По-перше, важливо навчитись розуміти мову, а також гарно розмовляти нею. По-друге, обов’язково треба знати граматику, щоб правильно будувати речення. Метод CALLAN – це постійне повторення вивченого матеріалу, завдяки чому діти з часом легко і невимушено починають спілкуватись англійською мовою.

Школа SMILE пропонує проводити заняття на одній із популярних платформ:

• Skype;
• Zoom;
• Teams;
• Google Classroom.

Єдине, що необхідно – це зареєструвати обліковий запис дитини та забезпечити повну тишу під час проходження уроку. Це треба для того, щоб дитина могла повністю сконцентруватись на уроці.

Метод CALLAN розуміє під собою постійне спілкування, щоб дати можливість дітям розуміти іноземну мову і вільно нею говорити. Тут немає нудних граматичних вправ та заучувань матеріалу. Все навчання проводиться в легкій атмосфері з постійним використанням нового матеріалу на практиці.

Ще однією перевагою методу CALLAN є відсутність домашніх завдань. Цей факт сподобається не тільки дітям, але й батькам. А навчання проходить в легкій ігровій формі. Такий підхід допомагає дітям зосередитись на навчанні і не перевтомлюватись. Тим більше, що саме ігрова форма приваблює всіх дітей.

Сьогодні метод CALLAN розрахований на дітей від семи до десяти років. Школа SMILE пропонує займатись мовою двічі або тричі на тиждень. Курс триває чотири місяці. Вартість навчання відрізняється в залежності від часу проведення навчання. За всією інформацією краще звернутись безпосередньо в школу.

Вивчення англійської сьогодні – чому варто почати саме зараз?


Багато людей в наш непростий час вважають, що здобувати нові знання сьогодні не на часі. Але коли вчитись, якщо не зараз? Тим більше, що цікаве навчання допоможе вашим дітям відволіктись від стресу, який завдає щодня нам війна. Краще забезпечити майбутнє своїм дітям вже, давши їм можливість вивчити ефективно іноземну мову.

Навчання в школі SMILE принесе задоволення і дітям, і їх батькам. Кошти не будуть витрачені даремно, і діти будуть зайняті реально корисною справою.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ