Ми у Facebook
26.07.2022, 16:10

Топ-3 недорогих ноутбуків

Чи може недорогий ноутбук бути хорошим? Звісно, це не та машина, яка дозволить вам грати в нові ігри, але для типових додатків: інтернет, офісний пакет, музика, фільми – її точно буде достатньо. Найчастіше вони не грішать ні зовнішнім виглядом, ні якістю виготовлення, а всередині мають гідні комплектуючі за доступну ціну.
Тішить і те, що вони не є рідкістю – доступні та якісні ноутбуки у Рівному можна побачити в багатьох крамницях.

Кращий недорогий компактний ноутбук


Якщо вам потрібен компактний ноутбук, який легко носити з собою, Acer Chromebook Spin 311 може вам підійти. Це чудовий варіант для молодших школярів, яким потрібно лише виконувати прості завдання, як-от перегляд веб-сторінок, форматування тексту та відтворення відео.

Його компактний розмір робить його дуже портативним, і він виглядає добре побудованим, навіть незважаючи на те, що він повністю пластиковий. Клавіатура напрочуд зручна для друку на такому маленькому пристрої; однак сенсорна панель не найліпша, тому краще використовувати мишу.

Його MediaTek SoC не дуже потужний, але більш ніж достатньо для роботи з ОС Chrome. При цьому він дуже енергоефективний – забезпечує майже 16 годин автономної роботи. Це безвентиляторний пристрій, тож вам не доведеться турбуватися про гучний шум в тихому класі.

Кращий недорогий ноутбук з Windows


Потрібен недорогий ноутбук з Windows замість Chrome? Гарний варіант – HP Pavilion x360 11. З ним у вас буде повноцінна операційна система, яка дозволяє встановлювати сторонні програми x86, які ОС Chrome не підтримує. Якість збірки гідна і, як випливає з назви, він має поворотний шарнір на 360°, щоб ви могли використовувати його як планшет. Екран вельми чіткий, а клавіатура, що забезпечує задовільний досвід друку, доповнена пристойною сервісною панеллю.

Його процесор Intel Pentium Silver має достатню обчислювальну потужність для виконання загальних завдань, таких як перегляд веб-сторінок, форматування тексту та відтворення відео. Однак він не є особливо енергоефективним – батареї вистачає трохи менше ніж на 8 годин роботи без світла. Крім того, він має лише 4 ГБ пам’яті, тож доведеться обмежити кількість програм, які ви відкриваєте одночасно.

Кращий недорогий ноутбук 2-в-1


Якщо ви віддаєте перевагу форм-фактору планшета з можливістю підключити клавіатуру за потреби, придбайте Lenovo Chromebook Duet. Це планшет з ОС Chrome із підставкою та знімною клавіатурою, що означає, що ви можете від’єднати клавіатуру, коли вам потрібен легкий пристрій для перегляду вмісту, і приєднати її, коли вам потрібно щось надрукувати.

Він має чіткий, яскравий і барвистий дисплей, який важко знайти на недорогих ноутбуках. Клавіатура йде в комплекті з пристроєм, тому її не потрібно купувати окремо. Термін роботи батареї великий – його вистачає на майже 12 годин роботи або на сім годин відтворення відео. Загалом, якщо ви в основному використовуєте пристрій у режимі планшета для перегляду медіа, це кращий варіант, ніж ноутбук із шарніром на 360 градусів, оскільки ви можете просто від’єднати клавіатуру.





На правах реклами