Ми у Facebook
08.08.2022, 11:18

Наклейки від мозолів – порятунок при натиранні ніг

Навряд чи знайдеться людина, яка жодного разу не стикалася з проблемою натирання ніг новим взуттям і, як наслідок, утворенням мозолів. Виникають вони через тривале тертя чи тиск на шкіру стоп, у результаті пошкоджені ділянки починають хворіти.
Також мозолі на ногах можуть з'являтися через:

· носіння взуття на голу ногу;
· Високих фізичних навантажень;
· Тривалої стоячої роботи;
· Надмірної сухості шкіри;
· Підвищеної пітливості стоп;
· Грибкових захворювань;
· Плоскостопості;
· вальгусної деформації;
· цукрового діабету та інших патологій.

Зовні мозолі можуть виглядати по-різному. Сухі є невеликими ділянками потовщеної шкіри жовтого або сірого кольору, що зовні нагадують натоптиші. Найчастіше вони з'являються на п'ятах, у передньому відділі стопи біля основи пальців, і сильного болю не викликають.

Найбільший дискомфорт завдають мокрі (водяні) мозолі. Це бульбашки, заповнені рідиною, які можуть здуватись, лопатися і хворіти. Вони ускладнюють носіння взуття, перетворюючи кожен крок на справжнє катування.

Позбутися мозолів досить складно, а тому найкраще своєчасно дбати про їх профілактику. Відмінним помічником у цій справі стануть захисні наклейки у взуття, купити оптом які пропонує компанія «Волсмарт». Дані вироби – справжній порятунок для всіх, хто страждає на мозолі на ногах, і дуже важливо зробити так, щоб якомога більше людей змогли успішно позбутися цієї проблеми.

У зв'язку з цим компанія «Волсмарт» запрошує до плідної та взаємовигідної співпраці представників аптечних мереж, ортопедичних салонів, медичних центрів, а також усіх зацікавлених фізичних та юридичних осіб. Для оптових клієнтів пропонуються не лише найнижчі ціни, а й максимально комфортні умови співпраці:

· Зручне оформлення замовлень (щоб купити наклейки від мозолів у взуття, достатньо зареєструватися на сайті компанії, зателефонувати або відправити повідомлення електронною поштою);
· Різні варіанти оплати (можливий як готівковий, так і безготівковий розрахунок);
· оперативна доставка замовлень по всій Україні (по Києву – кур'єром чи поштою, до інших населених пунктів – за допомогою сервісу «Нова пошта»).

«Волсмарт» — це надійний постачальник та виробник ортопедичних товарів, який успішно працює на українському ринку вже понад 15 років. Але головне – компанія пропонує увазі клієнтів високоякісні та вкрай корисні для багатьох людей вироби, які завжди мають попит і дозволяють отримувати стабільний прибуток від продажів.

Що є наклейки від мозолів на ногах і як їх використовувати?


Силіконові наклейки від мозолів – невеликі прозорі смужки або подушечки, призначені для захисту ніг від натирання взуттям. Виготовляються вони із спеціального матеріалу «ComfortGel», який повністю безпечний для шкіри та не викликає алергічних реакцій, а багаторазова клейова основа дозволяє використовувати їх протягом 2 місяців при носінні різних пар взуття.

В асортиментній лінійці компанії представлені різні моделі наклейок:

· Клейка подушечка від мозолів може використовуватися для захисту будь-якої частини стопи;
· Наклейка на задник взуття від мозолів допомагає запобігати натирання п'яти.

Прикріплювати захисні наклейки можна як усередині взуття, так і безпосередньо на шкіру. У будь-якому випадку вони значно підвищать комфортність ходьби і допоможуть уникнути утворення мозолів.





На правах реклами