18.08.2022, 17:30

Неймовірно смачно: три рецепти маринадів для соковитого шашлику

Пропонуємо вам три варіанти, з чим замаринувати шашлик.
1. Лимонний маринад.
Підійде для свинини. Додайте замість оцту сік одного-двох лимонів, цибулю, оливкову олію, сіль, лавровий лист і перець за смаком.
На 2 кг свинини – 2-3 цибулини + 4 столові ложки олії.

2. Маринад на мінеральній воді.
Знадобиться півтора літра газованої води, спеції та зелень за смаком, 3 цибулини і сіль. Рецепт розрахований на 2 кг м'яса.

3. Винний маринад.
На 2 кг свинини або яловичини потрібно взяти літр сухого червоного вина, 3 цибулини, чорний перець і базилік. Вино можна взяти і біле – такий маринад підійде для м'яса птиці.