Ми у Facebook
27.08.2022, 12:04

Мононитка українського виробництва

Що ми знаємо про мононитку та її застосування? Та чи виготовляють в Україні мононитку? Будемо розбиратися з самим поняття, з чого виготовляється, де застосовується та як обрати якісну мононитку.
Напевно кожен бачив, як виглядає волосінь та знає що це таке. Але, почувши слово мононитка, відразу можна побачити здивовані погляди. Вона дійсно дуже схожа на волосінь і її часто так називають. Проте, мононитка більш тонка, має блискучу поверхню та більшу еластичність. Міцність та надійність мононитки досягається завдяки монолітній структурі. Ще однією відмінною рисою цього виробу є те, що волосінь неможливо розділити вздовж. В Україні спеціалізується на виготовленні синтетичної мононитки завод “Молнія”.

Виготовлення мононитки та її особливості


Компанія Molniya виготовляє якісну поліефірну одиночну синтетичну нитку (PET) або простіше — мононитку. Сама назва “моно” говорить про те, що продукт складається з однієї нитки.

Представлена за посиланням https://molniya.com.ua/produkcziya/mf/ мононитка оптом від українського виробника. Вона має технічне призначення та виготовляється діаметром від 0,3 до 1,01 мм.

Саме в залежності від призначення необхідно обирати відповідний діаметр. Для великих виробів обирається мононитка більшої товщини, а для менш габаритних підійде з меншим діаметром.

Застосування мононитки


На заводі “Молнія” мононитка йде не тільки на продаж, але і використовується для власних потреб, а саме при виробництві спіральної тканої застібки-блискавки.

Широко використовується синтетична нитка і для виготовлення рибальських снастей. І це не весь перелік, адже використовується синтетична мононитка в різних галузях промисловості та народного господарства:

• для будівельних сіток;
• для щіток у прибиральних машинах;
• для виготовлення антимоскітних сіток;
• для виготовлення різноманітних тентів та брезентів;
• для виготовлення рекламних та банерних тканин.

Переваги синтетичної мононитки


Головними плюсами використання мононитки є:

• Міцність та надійність. Мононитка навіть з найменшим діаметром може витримувати великі навантаження.
• Стійкість до високої температури (+ 50°С) та низької (- 50°С).
• Витривалість до різних середовищ довкілля.
• Довговічність.
• Стійкість до хімреагентів та ультрафіолету.

Щоб отримати якісний товар і щоб він прослужив довго, необхідно відповідально підійди до вибору виробника. Тільки надійна компанія з високою репутацією може запропонувати дійсно якісну поліефірну мононитку.

Представлений продукт від українського бренду Molniya виготовляється відповідно до технічних умов. У власній лабораторії мононитка перевіряється на розривне навантаження. Інформація щодо цього є важливою при виборі мононитки, адже не завжди міцність волосіні визначається її діаметром.

Мононитку вигідніше замовляти оптом, в залежності від обраного діаметру мінімальна партія буде становити 500 кг. На molniya.com.ua можна детально ознайомитися з особливостями виробництва на заводі та проконсультуватися з менеджерами відносно обраної продукції.






На правах реклами