Ми у Facebook
01.09.2022, 12:59

Авіаудар по Сарнах: як місто оговтується від вибухів

У неділю на Рівненщині лунала 250 повітряна тривога з початку повномасштабної війни. Збройні сили рф випустили 4 ракети Х-101.
Пошкоджень зазнали близько 30 цивільних об’єктів, в тому числі приміщення Сарненської ЦРЛ. Деталі обстрілу та як місто оговтується - читайте в газеті "ОГО".
«Ні військові, ні цивільні не постраждали. Сьогодні вже повноцінно працюємо над подоланням наслідків. Це вже 12-й ракетний удар по області і 2-й удар по військовому об’єкту у Сарнах. Декілька місяців тому ворог вже спрямовував ракети по цій же військовій частині. Фактично цілили туди ж само. Але військові оперативно спрацювали і особовий склад не постраждав», - зазначив Віталій Коваль. На думку начальника ОВА Віталія Коваля, ворог працює ще по радянських картах.

Після ворожих ракетних ударів по Сарнах центральна районна лікарня працює у штатному режим, збоїв у роботі медзакладу не було. У корпусах, які пошкоджено внаслідок ударів, пацієнтів немає.
Районна військова адміністрація та міська влада, спільно з рятувальниками ремонтують покрівлі.

«Наразі уже роздано понад 100 листків шиферу. Роботи продовжуються. Крім того, оглянуто 30 житлових будинків приватного сектору, заклади комунальної і державної власності. Є вже всі заміри вікон, аби розпочати заміну пошкоджених шибок. Дякую всім за оперативність і скоординованість», - зазначив Віталій Коваль.

Що кажуть очевидці, відбудова міста та що кажуть мешканці - читайте на сторінках газети.

Газета «ОГО» №26 (1863), 1 вересня 2022 року





Нагадаємо, що газета ОГО - це обласний тижневик, який виходить кожного четверга.

Щодо співпраці з виданням звертайтеся за електронною адресою - ogorivne@gmail.com.

Читати онлайн версію газети





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ