Ми у Facebook
04.09.2022, 08:55

Мер Рівного привітав представників бізнесу нашого міста з Днем Підприємця!

День підприємця України цього року припадає на 4 вересня. Мер Рівного Олександр Третяк привітав представників малого та середнього бізнесу міста з професійним святом.
Мер подякував підприємцям за роботу, ініціативу та нові підходи до справи, створення нових робочих місць, соціальну відповідальність та вагомий внесок в економіку міста.

Олександр Третяк побажав їм процвітання, високих прибутків і вдячних клієнтів.

Пряма мова

З Днем підприємця, рівняни! Можливо, зараз не час для поздоровлень, але точно час для подяки та поваги. Підприємці – Ви унікальні люди. Не побоялися, започаткували справи, взяли відповідальність за себе, свої родини, за своїх працівників… Завдяки вам тримається економічний фронт країни. Ви рухаєте країну в мирний час і тримаєте її зараз. З перших днів війни ви не розгубилися, а згуртувалися навколо однієї надважливої справи - наближення перемоги України. Я дякую підприємствам та підприємцям Рівного та Квасилова, які стали міцним тилом для громади, за самовідданість, патріотизм та велику підтримку. Кожен з вас, на своєму місці, робить неймовірно потрібні речі: волонтерите в усіх напрямках, сплачуєте податки, даєте робочі місця, розвиваєте соціальну інфраструктуру. Бажаю міцності духу, процвітання, завжди бути соціально відповідальними та соціально активними. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою та успішною!Дякую вам! Бережіть себе і Україну! Разом до перемоги!





На правах реклами