Ми у Facebook
04.09.2022, 20:52

Секційна огорожа за цінами від виробника

У процесі облаштування дачної ділянки або будинку неможливо обійтись без паркану. Як правило, будівництво подібних елементів вимагає багато часу та сил. Але мінімізувати такі проблеми дозволяє готова секційна огорожа. Конструкції поставляються вже у зібраному вигляді, все, що потрібно зробити під час монтажу – закріпити у вертикальному положенні та з'єднати секції між собою.
Особливий попит мають секції із сітки, які забезпечують надійність, повітропроникність, відмінний вигляд та захист від несанкціонованого проникнення. На ринку представлений широкий асортимент моделей у різних варіаціях. Отримати детальну інформацію та підібрати найкращу секційну огорожу можна тут.

Особливості огорож


Купівля секції паркану із сітки – це економічно вигідне та практичне рішення щодо зведення огорож. Конструкція складається з окремих елементів представленими металевими прутами, точково звареними в єдиний каркас. Товщина дроту при виготовленні може бути різна, що напряму впливає на міцність та вартість. Оптимальний варіант – секційна огорожа від виробника з товщиною прутів у 3-5 міліметрів. Але за потреби цей показник може бути змінений.

Основні секції:

• 2Д моделі – мають плоску конструкцію, монтується рівними прутами. Щоб підвищити міцність самої сітки встановлюються додаткові поперечки на всі боки. Є варіанти з обрамленням.
• Металевий секційний паркан 3Д – має активний попит серед споживачів. 3D конструкції мають завитки та вигини прутів, які надають їм об'ємності та підвищують міцність. Внаслідок цього можна використовувати тонший дріт без втрати технічних характеристик.

Для виробництва секцій застосовують прути як оцинковані, так і оцинковані з додатковим полімерним покриттям. Це забезпечує максимальний захист від корозійних процесів та ультрафіолету. При цьому вони можуть бути виконані у будь-якому кольорі. Купити секційну огорожу високої якості пропонує своїм клієнтам компанія-виробник – Азбука Покрівельних Матеріалів. У каталозі представлений широкий асортимент моделей, який зможе задовольнити запити кожного клієнта.

Переваги огорож


У порівнянні з іншими типами секційних огорож моделі з сітки мають ряд переваг:

• Високі показники міцності, що надає змогу витримувати високі навантаження. Це зумовлює широку сферу застосування.
• Якісний метал та наявність захисних покриттів гарантує тривалий термін експлуатації.
• Існує величезний асортимент вибору за кольорами та формою вигину прутів.
• Невелика вага конструкції суттєво спрощує процес монтажу секцій та заощаджує час.
• Готові паркани вимагають мінімального обслуговування від власника.
• Стильний та сучасний зовнішній вигляд конструкції відмінно впишеться у будь-який ландшафтний проект.

Компанія АКМ пропонує купити високоякісну секційну огорожу з металу. Ціна виробів залежить від геометричних параметрів секції, товщини дроту, форми та наявності захисного покриття. Всі ці фактори дозволяють регулювати остаточну вартість, виходячи з виділеного бюджету.





На правах реклами