Ми у Facebook
11.09.2022, 18:46

Білі кросівки більше не проблема: як швидко почистити біле взуття

Біле взуття виглядає дуже красиво, стильно, поєднується з будь-яким одягом і є по-справжньому універсальним. Мінус в тому, що таке взуття вимагає особливого догляду і чистити не так просто.
Пропонуємо добірку деяких хитрощів, які допоможуть вам очистити улюблені білі кеди без особливих зусиль і повернуть їх до життя:

Змішайте в рівній кількості соду та пральний порошок, додайте трохи води, щоб отримати стан «сметани». Потім нанесіть отриману суміш на забруднену поверхню. Пара хвилин й розчин можна змивати.

Використовуйте міцелярну воду

До її складу входять активні частинки під назвою «міцели», які сприяють виведенню забруднень. Чисто змочіть ватяний диск косметичним засобом і протріть брудні кеди. Цей варіант ідеальний для екстрених випадків. Залишки рідини змивати водою не потрібно.

Прозора рідина для зняття лаку

- ще один спосіб: змочіть ватний диск рідиною для зняття лаку, протріть кеди і залиште на півгодини. Якщо пляма надійно в'їлася в тканину, повторіть процедуру кілька разів, після чого ретельно змийте водою. Деякі господині рекомендують змішувати ацетон з чайною ложкою миючого засобу для посуду, щоб посилити ефективність і швидкість дії способу.





На правах реклами