Ми у Facebook
03.10.2022, 08:50

Смачніше не буває: Рецепт ідеальних бендериків

Ці млинці з м'ясом користуються особливою популярністю в українців. Соковита начинка, ніжний млинець та рум'яна скоринка від кляру - такими повинні бути ідеальні бендерики.
Млинці:
▫️молоко - 1 л;
▫️яйця - 5 шт;
▫️олія - 4 ст.л;
▫️сіль - 1/2 ч.л;
▫️цукор - 2-3 ст.л;
▫️борошно - 400 г (+-);

Начинка:
▫️фарш - 600 г;
▫️цибуля - 1-2 шт;
▫️сіль, перець - за смаком;
▫️вода.

Додатково:
▫️яйця - 2 шт;
▫️молоко/вода - 1/2 ст.л;
▫️олія для смаження

З усіх вищеперерахованих інгредієнтів, кімнатної температури, зробити однорідне тісто. Борошно додавати в кінці і поступово, можливо його піде більше чи менше. Посмажити млинці.

Готуємо начинку: змішуємо фарш з потертою цибулею, солимо, перчимо і додаємо трохи води, щоб він був ніжнішим і соковитішим.

Кожен млинець розрізаємо навпіл і завертаємо з фаршем. Бендерики готові.

Обвалюємо кожен бендерик в збите яйце з молоком і смажимо на олії, на невеликому вогні, по 2-3 хв з кожної сторони.






На правах реклами