Ми у Facebook
27.09.2022, 09:21

Сучасний дизайн кухонних меблів

Сучасна кухня – це простір, де всі члени родини зазвичай проводять чимало часу. Окрім виконання практичної функції, що пов’язана з процесом приготування їжі, вона має бути стильним та зручним простором, в якому приємно перебувати. Планування сучасних квартир дозволяє створювати комбіновані проєкти: поєднувати кухню зі столовою чи вітальнею, що є зонами відпочинку. Декор спільного приміщення потрібно обирати таким чином, щоб він виглядав гармонійно.
Як знайти баланс між комфортом, практичністю та власним стилем? Звісно ж, реалізація такої ідеї потребує особливого підходу до вибору меблів на кухню https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/22. Поради фахівців допоможуть не розгубитися серед безлічі варіантів, які пропонують виробники сьогодні.

Візьміть ідею дизайну за основу вибору меблів


Перші питання, які потрібно вирішити, плануючи придбання кухні, – це:

1. Чи бажаєте ви оформити кухню таким чином, щоб вона продовжувала обраний дизайн помешкання?
2. Якому стилю меблів ви надаєте перевагу?
3. Які поєднання кольорів та текстур вам більше до смаку?

Кожен з варіантів дизайну меблів має свої унікальні особливості та переваги, з якими варто ознайомитися перед тим, як прийняти остаточне рішення.

Сучасні кухні мають гарний вигляд у світлих та просторих приміщеннях. Їх відмінною рисою є елегантність та мінімалістичність. Для створення лаконічного інтер’єру у таких моделях часто передбачено місце під вбудовану техніку. Велика кількість простору для зберігання дозволить уникати безладу та легко підтримувати порядок.

Традиційні кухні створюють в домі надзвичайний затишок. Їм притаманні такі декоративні елементи, як рамкові фасади та здебільшого пастельні відтінки. Зазвичай на таких кухнях не ховають начиння: хлібниці, підставки для ножів, прихватки, навісні елементи, дощечки. Завдяки таким дрібничкам приміщення виглядає ще затишніше.



Класичний стиль, у якому переважають натуральна деревина та вишуканий дизайн, також є цілком прийнятним варіантом оздоблення кухні. В таких домах вкрай важливо постійно підтримувати порядок у робочій зоні. Звісно ж, на відкритому просторі не варто розміщувати сучасні побутові прилади. Натомість інтер’єр може бути доповнений класичними шторами, картинами, квітами.

Колір має значення


Поєднання кольорів – річ, яку чи не найперше помічають гості домівки. Серед сучасних кухонь найбільшим попитом користуються білі меблі. Догляд за фасадами нескладний, адже свіжі плями, які щойно з’явилися, є досить помітними, тому прибираються одразу. Також доволі часто купують меблі пастельних відтінків. Такі особливості попиту пов’язані з тим, що світлі кухні легко поєднувати з іншими предметами інтер’єру будь-якої кольорової гами.

Темні меблі є сміливим та сучасним рішенням. Хоча забруднення на їх поверхні є менш помітними, проте пильнувати за чистотою господиням доводиться так само, як за наявності світлих кухонь, адже застарілі забруднення вивести складніше.

Яскраві відтінки додадуть свіжості вашому інтер’єру. Проте оздоблювати все приміщення соковитою кольоровою гамою не варто через її можливий негативний вплив на психічний стан людини при тривалому перебуванні у кімнаті.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

25.04, 13:00 Центр міста розквітає : У Рівному встановлюють писанковий сад

25.04, 12:33 Рівнянки достроково отримали можливість виступати у Суперлізі

25.04, 12:20 На Рівненщину прибув п'ятий евакуаційний потяг: Де поселять людей

25.04, 12:00 Прощання з Героями: У Рівному віддали останню шану Андрію Костюкевичу та Ігорю Кудріну

25.04, 11:36 Що робити, якщо розбився ртутний термометр: ефективні поради

25.04, 11:00 Роковини аварії на Чорнобильській АЕС: У Рівному відбудеться мітинг

25.04, 10:30 Двоє жителів Рівненщини втратили тисячі гривень, бо скористались шахрайською "допомогою"

25.04, 10:12 Нове життя: Жінка виїхала з Донеччини, народила на Кіровоградщині, а житиме на Рівненщині

25.04, 09:59 «Здав» неіснуюче житло трьом різним людям: жителя Рівненщини судитимуть за шахрайство

25.04, 09:39 У Майї свято: Рівненський зоопарк запрошує на частування до тапіра