Ми у Facebook
27.09.2022, 08:00

Як вибрати дитячий смарт-годинник

Для дітей, які самостійно гуляють, а також відвідують школу, гуртки або секції, існує корисний гаджет, який допоможе уникнути неприємних ситуацій і допомогти дитині негайно зв'язатися з батьками, залишатися під їх контролем. Даний девайс дозволяє відображати розташування дитини прямо на карті у смартфоні дорослих. Також на годинник можна дзвонити як на телефон, так і з годинника доступна функція дзвінка.
Якщо ви не знаєте, що таке розумний годинник і для чого він потрібний для дітей, а також не знаєте як вибрати модель годинника, що підходить саме для вашої дитини, ця стаття для вас. Ми розповімо на які функції та характеристики потрібно звернути увагу при виборі найкращих смарт-годинників для дитини та розповімо як вони працюють. Обов'язково пройдіть за посиланням https://deka.ua/articles/luchshie-detskie-smart-chasy-reyting-populyarnykh-modeley/604/, де можна побачити рейтинг популярних моделей дитячих смарт-годинників.

Основні функції дитячого смарт-годинника


1. Двосторонній зв'язок. Батьки можуть зателефонувати на дитячий годинник і його не можна не почути, а телефон часто лежить у портфелі або стоїть на беззвучному режимі.
2. Гео-локація по GPS. Ви зможете бачити, де знаходиться ваша дитина прямо на карті у своєму смартфоні.
3. Телефонна книга. Ви зможете контролювати, хто дзвонитиме ваша дитина і кому дзвонитиме вона. У більш дорослих моделях можна набирати номер цифрами, не тільки з пам'яті гаджета.
4. Будильник. Ваша дитина не пропустить школу та тренування. Ви зможете встановлювати йому будильник у потрібний час прямо на своєму смартфоні.
5. Історія переміщень та гео-локацій. На своєму телефоні ви зможете переглянути шлях, який пройшла ваша дитина за день, а також налаштувати території для гео-огорожі. Якщо дитина залишає задану локацію, ви отримаєте повідомлення.
6. Повідомлення. Щоб повідомити щось дитині, необов'язково дзвонити. З годинника можна надіслати голосове повідомлення до програми батькам.
7. Кнопка SOS. Клавіша екстреного виклику дозволить дитині швидко зв'язатися з батьками. На додаток батьки отримують смс з геолокацією. Часто ця кнопка поєднана з кнопкою вимкнення, адже після налаштування годинника, дитина не може самостійно вимкнути їх. При спробі їх вимикання батьки отримують сигнал.
8. Зворотній зв'язок. Функція "прослуховування" необхідна в екстрених ситуаціях і дуже корисна. Здійснюється через запит дзвінка з годинника з програми. На годиннику дзвінок не відображається.

Вивчіть плюси та мінуси смарт-годинника, дивіться відео-огляди для кожної моделі та обирайте найвідповідніший девайс для вашої дитини.





На правах реклами