Ми у Facebook
28.09.2022, 08:37

Молодість без хірургії у 2022. RF-ліфтинг проти зморшок

Краса – це природно і необхідно кожній представниці прекрасної статі. Молодість є невід'ємною її частиною. Тому, ми із задоволенням розповімо, як саме неінвазивним способом вирішити проблеми, пов’язані з вашою красою.
У сьогоденні, інноваційні методи підтримки молодості шкіри та її краси без хірургічного втручання є цілком нормальним та доступним явищем. Для того, щоб зберегти гарний овал обличчя і пружність шкіри, прибрати зморшки та складки, не обов’язково вдаватися до інвазивних методів. Без пошкодження дерми вкрай популярний та працюючий мікрогольчастий RF-ліфтинг допоможе вам побачити неймовірний ефект від процедури, а саме – помітне омолодження шкіри обличчя та тіла.

RF-ліфтинг – це безопераційний спосіб для омолодження шкіри, який працює завдяки її інтенсивному прогріванню. Це здійснюється радіохвилями високої частоти за рахунок впливу на глибокі шари шкіри. Радіохвилі каталізують обмінні процеси і, найголовніше, стимулюють синтез колагену та еластину.

Переваги RF-ліфтингу


Серед беззастережних переваг такої доглядової процедури, як ліфтинг обличчя та тіла, наступні:

• можливість працювати і з обличчям, і з тілом – будь-яка зона;
• повна безпечність та безболісність;
• дійсно висока потужність апаратів;
• висока дієвість саме у плані омолодження шкіри;
• контроль температури шкіри під час процедури (не в кожних апаратних процедурах це передбачено);
• відсутність анестезії, а також реабілітації;
• виключені ризики опіків, гіперпігментації тощо;
• довгостроковий результат майже впродовж року.

Переваги рф-ліфтингу
Переваги рф-ліфтингу


З професійним підходом кваліфікованого косметолога радіохвильовий ліфтинг у Києві проводиться в спеціалізованій клініці естетичної медицини та косметології. У будь-якій такій клініці, якщо там працюють професіонали, вам дадуть відповіді на часто задавані питання про цю процедуру, розвіють багато міфів, а також опишуть реальну картину – коли і чого очікувати після RF-ліфтингу. Фахівці-косметологи, до речі, радять починати RF-ліфтинг вже після 20-ти років, а краще навіть у період 27-35.

Особливості RF-ліфтингу


Особливість RF-ліфтингу полягає в тому, що це нехірургічна процедура з термічним впливом на шкіру, який зовсім не пошкоджує її, а, навпаки, поліпшує. Омолодження досягається через активізацію обмінних процесів. Саме цей метод за останні роки інновацій у цьому напрямку показав фактично найліпші результати у боротьбі зі зморшками, целюлітом, рубцями та шрамами, жировими відкладеннями та розтяжками. Моделювання будь-яких проблемних ділянок шкіри стало з RF-ліфтингом доступним, легким і при цьому дуже ефективним!

Показання до застосування RF-ліфтингу – зміна овалу обличчя, в'ялість обличчя та тіла (найзатребуваніші зони це живіт, підборіддя, стегна, руки, шия). Протипоказання до застосування – лактація або вагітність, новоутворення, гіпертонія у злоякісній формі, захворювання сполучної тканини, наявність протезів, кардіостимуляторів або інших металевих імплантів у передбачуваній зоні дії процедури, важкі захворювання серцево-судинної системи.

Особливості RF ліфтингу
Особливості RF ліфтингу

Що конкретно вам дасть RF-ліфтинг


Для обличчя радіохвильовий ліфтинг є підтримкою молодості, а також реальним методом боротьби з такими поширеними проблемами, як темні кола під очима (або вони ж мішки під очима), дряблість дерми, перші зморшки тощо. Після RF-ліфтингу ви не тільки позбудетесь вікових проявів, а й дійсно побачите підтяжку шкіри буквально після першої процедури.

Видимість результату залежатиме від стадії первісної проблеми. Також, залежно від зони обличчя і тіла та стану шкіри там, можуть знадобитися додаткові маніпуляції задля покращення кінцевого результату. Це і пілінги, і очищення антисептичними препаратами, і масаж окремих ділянок дерми, і нанесення спеціальних гелевих провідників для кращої прохідності радіочастотних хвиль.

Як часто потрібно робити процедури RF-ліфтингу – раз на місяць або ж частіше – вам розповість кваліфікований косметолог у клініці. Зазвичай, в рамках курсу, який дозволить досягти помітного ефекту, проводиться від 4 до 6 процедур протягом 2-4 тижнів.

Чим допоможе ліфтинг? Результат від процедури
Чим допоможе ліфтинг? Результат від процедури








На правах реклами