Ми у Facebook
06.10.2022, 10:27

Під час звільнення Харківщини та Донеччини загинули воїни з Волині

5 жовтня у громадах Волині повідомили, що в боях з російськими військами загинули ще четверо земляків: Юрій Шнайдер, Роман Сорока, Михайло Шилак та Максим Літвінчук.
Суспільне зібрало інформацію про загиблих захисників.

Роман Сорока
У війні загинув військовослужбовець із Ківерець Роман Сорока. Захиснику було 24 роки, – повідомили на сторінці міської ради. У війську він служив з червня.



Відомо, що боєць загинув 28 вересня в населеному пункті Ольгівка Харківської області. Коли у громаді зустрінуть та попрощаються з Романом Сорокою в міській раді повідомлять пізніше.

Юрій Шнайдер
4 жовтня у результаті ворожого обстрілу в Куп'янському районі Харківської області, поблизу населеного пункту Синьківка, загинув волинянин Юрій Шнайдер, – сповістили у Вишнівській громаді.



Захиснику було 24 роки. Він жив у селі Бережці. Про дату зустрічі тіла загиблого та чин похорону в громаді повідомлять додатково.

Максим Літвінчук
В Сереховичівській громаді на Ковельщині оголосили чотириденну жалобу. 3 жовтня під час танкового обстрілу у Донецькій області, загинув житель села Солов‘ї Максим Літвінчук.



Загиблому захиснику було 20 років. Попередньо відомо, що тіло Максима Літвінчука планують привезти додому в суботу, 8 жовтня. У бійця залишилися батьки та дружина.

Михайло Шилак
4 жовтня внаслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Новоселівка Друга Донецької області загинув волинянин Михайло Шилак, – повідомили в Прилісненській громаді. Захиснику було 47 років.



Народився Михайло в селі Прилісне, проживав в селі Городок. У бійця залишилися матір, та двоє дітей. Коли громада прощатиметься із загиблим повідомлять згодом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ