Скляна лапша з морепродуктами: найкращий рецепт
Повний перелік продуктів наступний:
кальмар 300 г;
мідії 300 г;
цибуля 2 штуки;
лапша 200 г;
болгарський перець 1 штука;
морква 1 штука;
кисло-солодкий соус.
Кисло-солодкий соус готується із соєвого соусу, яблучного оцту, часнику, солі, цукру і меленого коріандру. Основа - соєвий соус, а далі до нього додають вищезгадані продукти, щоб відчувався одночасно солодкий, солений і кислий смаки. Приблизний об’єм готового соусу 0,5 літра.
Моркву нарізають тонкими смужками, паприку теж, а цибулю напівкільцями. Все це обсмажують до золотистого кольору, далі додаємо підготовлені мідії і кальмари, ще трохи обсмажуємо. Фунчозу просто заливаємо теплою водою хвилин на 10-15 до початку приготування. Потім додаємо соус і локшину до овочів з морепродуктами, тушимо ще хвилин 5 і все готово.
лапша з морепродуктами, азіатська кухня, приготування лапші, локшина, лапша, рецепт
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 197
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 202
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 229
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 237
У цю неділю Україна переходить на літній час: куди треба крутнути стрілки
Вже цими вихідними українці перейдуть на літній час, коли годинники переведуться на одну годину вперед у ніч проти 31 березня. Стрілки пересувають на одну годину вперед о 03:00.
переглядів: 251