Ми у Facebook
19.03.2023, 12:15

Панкейки по-американськи з корицею: швидкий рецепт

Якщо говорити простіше, то панкейки - це тістечко на сковороді або ж округлі пухкі млинці. При сервіруванні прийнято їх складати в стовпчик по пять чи шість штук. Потім їх треба обов’язково полити розтопленим вершковим маслом або кленовим сиропом. Подають таку страву на сніданок.
Щоб отримати смачні панкейки, треба правильно приготувати тісто, тому поспішати не потрібно. Щоб млинці вийшли пухкими, білки збивають окремо. В цьому рецепті рекомендуєм додати корицю, але також можна урізноманітнити смак і додати какао чи бананове пюре.

Для приготування потрібні наступні продукти:

Пшенична мука 240 г
Молоко 220 мл
Цукор 2 столові ложки
Куряче яйце 4 штуки
Сіль щіпка
Сода 0,2 чайні ложки
Мелена кориця за смаком

Готувати панкейки зовсім не важко, майже як звичайні млинці. Тільки в даному випадку жовтки окремо перетирають з цукром, а при смаженні використовують мало олії.





На правах реклами