Ми у Facebook
16.10.2022, 19:30

Погода в жовтні: Коли закінчиться бабине літо

https://pogoda.rovno.ua/

Погода восени мінлива, і як наслідок після теплих днів наступають холоди, дощі та заморозки. Чи погіршиться погода наступного тижня, що кажуть синоптики?
Синоптик Наталка Діденко ось так характеризує погоду в Україні на тиждень, що приходить:

- 17-го жовтня в Україні - знову чудова погода, сухо, сонячно, вдень потеплішає. У вівторок - ще тепліше, до +17+22 градусів. А ось у середу-четвер пройдуть дощі, у Карпатах 20-го жовтня ймовірний сніг, атмосферні холодні фронти з північного заходу Європи принесуть суттєве похолодання. І теперішні +14+20 зміняться на +6+12 градусів! У Києві понеділок та вівторок будуть, як писаночка - красивими, сонячними, яскравими та теплими. Завтра в столиці до +16 градусів, у вівторок до +20 градусів. А ось в середу в Києві збільшиться хмарність, вологість, пройде невеликий дощ, почне знижуватися температура повітря. І вже в четвер вдень очікується лише +7+9 градусів,
- зазначила синоптикиня на своїй сторінці у ФБ.

Що до погодних умов на Рівненщині, то тепло також не затримається надовго в нашій області:





Нагадаємо, від погодних умов залежить і початок опалювального сезону. Якщо протягом трьох діб середньодобова температура буде нижчою 8 градусів тепла, місцева влада, очікувано, почне опалювальний сезон.







На правах реклами