Ми у Facebook
05.11.2022, 17:00

Рівнянин у свій день народження просить допомогти «реанімувати» автомобіль, який транспортує тіла загиблих бійців

У свій день народження, 5 листопада, відомий рівнянин Олександр Гребенюк y Facebook, замість подарунків, просить допомогти відремонтувати автомобіль, яким транспортують тіла загиблих захисників.
Публікуємо допис без змін:

В другій годині повернувся, ліг тихенько спати, рейс був не з найлегший, але шоб не було а 30 тіл наших захисників повернулися додому.

А з 6 ранку почалося, дякую друзі, що пам'ятаєте, а тепер до справи.

Аби доставляти тіла наших героїв додому, завдяки небайдужим рівнянам, в нас є два боліварчика: Платоша - він такий філософському мудрий, не квапливий, розважливий і його повний антипод, різкий, безбашенний, і капризи навіть я б сказав вередливий такий весь крижаний Айс в народі Айсик.
Так от в останньому рейсі, а він був не простий по всіх параметрах, і кількісно і якість доріг, і строкатий маршрут.

Так от Айсік наш вірний боліварчик підслизнувся і встав, детальний розтин покаже, але попередній діагноз заміна двигуна (щось із внутрощів пішло погуляти через піддон).

Для чого так багато буковок?

Війна закінчиться тоді друзі коли останній військовий повернеться додому. Хтось повертає полонених, хтось повертає в психічну норму. Ми повертаємо загиблих.

І коли відбудеться наш наступний рейс залежить від вас.

Тому з нагоди мого дня народження, хто вважає, що я достойний кандидат на подарунок, прошу конвертувати ваше гарне до мене відношення в гривню і допомогти нашому Айсу повернутися до життя.

Слава Україні
Слава ЗСУ
Смерть ворогам!


Це той випадок, коли важлива кожна гривня. Донатити сюди.











На правах реклами