Ми у Facebook
13.11.2022, 09:55

У Рівному прощаються з Героєм Сергієм Гамулою

Сергій Гамула загинув у бою з російськими окупантами. Завтра, 13 листопада, Рівне попрощається з Героєм.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської міської ради.
Відомо, що о 10.00 розпочнеться Чин похорону на майдані Незалежності у Рівному. Поховають воїна на кладовищі рідного Квасилова.

Сергій Гамула усе життя прожив у Квасилові. Тут же навчався у школі, потім у професійному ліцеї, а за тим – у Київському політехнічному інституті. Працював зварювальником на приватному СТО, планував розпочати власну справу. Та всьому завадила війна.

Майже вся служба Сергія Гамули минула на Донеччині – туди його направили наприкінці березня. Саме тут проявилися його інші якості – стриманість, розсудливість, серйозність. Військова служба, до якої не мав потягу у мирний час, Сергієві подобалась.

У Сергія Гамули залишилися дружина, син та донька.

49-річний стрілець-снайпер, солдат Сергій Гамула загинув 1 листопада внаслідок мінно-вибухової травми поблизу села Павлівка Донецької області.

Увага!
Якщо до 10.00 години тривога не закінчиться, прощання із захисником Сергієм Гамулою на Майдані Незалежності відміняється!

Попрощатися з героєм можна буде в Церкві Петра і Павла в Квасилові! Всіх охочих чекає транспорт на Майдані Незалежності.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ