Ми у Facebook
16.11.2022, 10:00

Чому вам варто купити акаунти Фейсбук для реклами?

Для початку введемо у курс справи для новачків. Фейсбук є найбільшою соціальною мережею у світі. Величезні можливості таргетованої реклами в сукупності з виходом на міжнародний ринок, дозволяє будь-якій людині з доступом в інтернет налаштувати прибуткові для себе зв'язки.
Є правила Facebook, які чітко прописані. Проте є ще й негласні правила. Зрозумівши поведінку соціальної мережі, можна звести кількість блокувань до нуля. Більше інформації ви можете отримати за посиланням: https://account-factory.com.ua/ Account Factory досконально знає про гласні та негласні правила такого складного механізму як Фейсбук.

Навіщо мені потрібно купити сторінку Фейсбук, якщо можна зробити самому?


Крім економії часу, купівля готових облікових записів вирішує практично всі технічні проблеми пов'язані з авторизацією та подальшою роботою. Головна хитрість покупки полягає у використанні всіх можливостей масового використання профілів. Масштабність та розширення ваших рекламних кампаній тепер необмежено. Залишилося лише поставити всю діяльність на потік та уникати блокувань.

Плюси покупки готових сторінок Facebook


• Можливість дешево купити багато прокачаних сторінок.
• Економія часу.
• Велика витримка.
• Живі друзі.
• Додаткова безпека та антибан.
• Готові номери та пошта.
• Стокові фото без авторського права.

Мінуси придбання облікових записів


• При великому обсязі потрібні проксі сервера.
• Потрібен мультибраузер для зручної роботи з об'ємом.

Кому підійдуть облікові записи Facebook?


Зрозуміло, будь-якому SMM-спеціалісту, веб-майстру та різноманітниv рекламникам. Для тих, хто займається арбітражем трафіку, акаунти фейсбук стануть незамінним помічником для отримання по-справжньому якісного трафіку.

Власникам різного бізнесу обов'язково варто мати кілька рекламних сторінок у ФБ, де можна зручно зібрати всіх потенційних клієнтів у вигляді друзів. Сторінки Facebook підійдуть для більш ніж 100 різних схем білих заробітків із використанням цієї соціальної мережі.

Професійним інтернет-бізнесменам, діяльність яких пов'язана з іноземними сайтами, акаунти фейсбук стануть головними рекламними інструментами.

Не втрачайте величезну аудиторію ваших потенційних клієнтів! У вас є можливість купити акаунти фейсбук прямо зараз.

І головне – Account Factory не порушує жодних законів і жодних прав третіх осіб. Усі акаунти не належать третім особам. Якщо у вас є питання – багато відповідей ви знайдете на сторінці компанії або зверніться до технічної підтримки.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ