Ми у Facebook
17.11.2022, 12:50

Як звичайна сода може покращити вашу шкіру та волосся: секрети краси

Сьогодні домашні процедури стають все більш популярними, оскільки люди розуміють, що зовсім не обов'язково витрачати величезні суми в салонах краси, доглядати за своєю шкірою і волоссям цілком можна і за допомогою вельми економічних натуральних засобів - таких, як сода.
Сода - натуральний скраб. Сода діє як натуральний відлущуючий засіб, вона здатна видалити мертві клітини шкіри з її поверхні, піклуючись таким чином про її здоров'я. Єдине, що вам потрібно зробити - змішати соду з водою в пропорціях 3 до 1 і нанести суміш на проблемну ділянку шкіри і змити теплою водою. В результаті ви отримаєте гладку, свіжу і трохи світлішу шкіру (так як сода володіє і відбілюючим ефектом).

Боротьба з вуграми. Вугрі - одна з найбільш неприємних проблем, які псують красу і негативно позначаються на самооцінці. Щоб справитися з прищами і висипом вугрів, потрібно просто змішати соду з лимонним соком (достатньо кількох крапель, щоб вийшла паста) і нанести суміш безпосередньо на прищі. Один нюанс: дану процедуру слід виконувати на ніч, так як вплив сонячного світла на шкіру, оброблену лимоном, може призвести до появи пігментних плям.

Видалення чорних цяток. Сода є дуже ефективним засобом від цих жахливих чорних цяток, які постійно з'являються на обличчі. Для цього вам знадобиться змішати одну столову ложку харчової соди з невеликою кількістю молока і нанести безпосередньо на проблемну ділянку шкіри. Залиште суміш, як маску, на 15 хвилин для впливу, після чого змийте теплою водою.





На правах реклами